Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Július 21. 08:16, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával a Philadelphia Union 3-0-ra legyőzte a vendég Nashville-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.

A magyar csatár a liga honlapja szerint a 10., a 39. és a 89. percben talált be.

Gazdag a találkozó utáni pálya széli interjúban elmondta, hogy a legfontosabb, hogy ezen a héten két győzelmet arattak, ez nagyon kellett nekik.

"Ez önbizalmat ad nekünk és újra versenyben vagyunk azzal, hogy megnyertük ezt a két meccset. Ez megváltoztatja a hangulatot, hiszen előtte sokat szenvedtünk, sokan hiányoztak, így nagy szükségünk volt ezekre a sikerekre" - fogalmazott.

A Union tíz nyeretlen bajnoki után sorozatban második győzelmét aratta, és ezzel feljött a tizedik helyre a keleti főcsoportban, és egy pont választja el a rájátszást jelentő helytől.

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 1-1-et játszott a vendég St. Louis Cityvel. A magyar játékos végigjátszotta az összecsapást. A Sporting 12. nyugaton.

Címkék: gazdag dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.