Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2018. Február 21. 11:11, szerda | Belföld
Forrás: mti

Gázolt a járdán, elhajtott, majd rendőrre támadt

Gázolt a járdán, elhajtott, majd rendőrre támadt

Egy év hat hónap, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Járásbíróság azt a férfit,

aki autójával a járdán elgázolt egy nőt, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, majd rátámadt az őt előállító rendőrökre - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

Nánási László főügyész közölte: a 66 éves férfit a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

Az ítélet nem jogerős, az érintetteknek három napjuk van eldönteni, hogy fellebbeznek-e.

A közlemény szerint a kecskeméti férfi január 21-én délelőtt ütötte el a háza előtt havat lapátoló asszonyt, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Később a férfi a házához kiérkező járőrökre támadt: először belülről a bejárati ajtónak feszült, hogy a rendőrök ne juthassanak be, miután pedig ez nem sikerült, egyiküket ököllel arcon ütötte. A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A járőrök a férfit ittasságának kivizsgálására a megyei kórházba vitték, de útközben azzal fenyegetőzött, hogy gépkarabéllyal "vadássza majd le" a két rendőrt, később a kórházban pedig próbálta megrúgni őket.

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség a férfit hivatalos személy elleni erőszak, segítségnyújtás elmulasztása, ittas járművezetés és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 18:09, péntek | Belföld

Évekig bujkált a húszmilliós pénzmosás gyanúsítottja

Hollandiában fogták el az évekkel ezelőtti bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A férfit most hozták Magyarországra, a budapesti nyomozók őrizetbe vették.

2022. Augusztus 19. 15:09, péntek | Belföld

Már 153 Mol-töltőállomáson van ingyenes kutyachip-leolvasó

Újabb Mol-töltőállomásokon található ingyenes kutyachip-leolvasó, így már 153 kúton tudják segíteni a kutyák és gazdáik egymásra találását.

2022. Augusztus 19. 14:08, péntek | Belföld

Elfogták a Sziget fesztiválon verekedő férfit és társát

Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

2022. Augusztus 19. 11:55, péntek | Belföld

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Nógrád megyéig követték a szeméremsértéssel gyanúsítható férfi nyomait a gödöllői rendőrök. Elfogták, kihallgatták, kezdeményezik bíróság elé állítását.