Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 02. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney meleg?

George Clooney meleg?

George Clooney először reagált azon kijelentésekre, amelyek melegnek állítják be. Az öregedő nőcsábász nagyon diplomatikus volt.

George Clooney oldalán számtalan gyönyörű és ismert hölgy megfordult már, de az ötvenéves színészről az utóbbi években egyre többet pletykálják, hogy meleg. A sármos Clooney eddig nem reagált ezekre a pletykákra, de az amerikai meleg és leszbikus, The Advocate magazinnal most kivételt tett.

Azt mondta, egyáltalán nem érdekli ha melegnek tartják, és soha nem fogja tagadni vagy megerősíteni, ha szexuális beállítottságáról kérdezik. Szerinte igazságtalan és udvariatlan lenne meleg barátival szemben ez a lépés, így senki ne várja tőle, hogy hazugságnak fogja titulálni valaha is ezen pletykákat. Nem fogom hagyni, hogy miattam bárki azt gondolja, hogy homoszexuálisnak lenni bűnös dolog - nyilatkozta.

"A magánéletem az én dolgom, és boldog vagyok benne. Kinek fáj, ha valaki azt gondolja, meleg vagyok? Rég halott leszek, amikor még mindig azt fogják terjeszteni, hogy meleg voltam. Teszek rá" - mondta a magazinnak. Clooney egyékbént a melegek házassága mellett is kiállt, így ember legyen a talpán, aki megmondja róla az igazságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára