Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Március 16. 11:27, szerda | Helyi
Forrás: Halasmédia

Gépfegyveres merénylet kísérlet Kiskunhalason

Gépfegyveres merénylet kísérlet Kiskunhalason

Egy férfi a vezető ügyészt akarta lelőni, túszt is ejtett.

Délelőtt 9 óra után nem sokkal lövések dördültek el a Kiskunhalasi Járásbíróság épületében. A Halasmédia információi szerint egy kiskunmajsai férfi Kalasnyikov gépfegyverrel próbált meg merényletet elkövetni dr. Téglás Péter vezető ügyész ellen. A helyszínelés ezekben a percekben is zajlik.

A Halasmédia stábja interjút készített egy hölggyel, aki az épületben volt, nem messze a lövöldözés helyszínétől. Az asszonynak egy bírósági asztal mögé kellett bújnia az események ideje alatt.

Egy friss, helyszíni információ szerint a kalasnyikovos férfi egy dobozban próbálta meg bevinni a gépfegyvert az ellenőrzőkapun. Amikor a biztonsági őr észrevette, a férfi a dobozból előrántotta a fegyvert, és túszként maga elé fogta az őrt. Elindult az ügyészség felé, mondván, dr. Téglás Pétert keresi. Helyszíni információk szerint a másik biztosnági őr hátulról fegyverezte le a kiskunmajsai férfit.

A Halasmédia úgy tudja, a férfi hosszú ideje fenyegette, zaklatta az ügyészt a közösségi oldalán. Ma reggel a járásbíróság épületének beléptető kapujánál várta. Információink szerint, amint meglátta, előrántotta a Kalasnyikov gépfegyvert és 4-5 lövést adott le dr. Téglás Péterre. Helyszíni információk szerint egyetlen golyó sem talált el senkit.

A lövöldözőt azonnal elfogták a helyszínen. Ott tartózkodók azt mondják, a golyónyomok jól láthatók az épület falain. Beszéltek Téglás Péterrel is, aki azt mondta, még mindig az események hatása alatt van, s úgy érzi, ma újjászületett. A helyszínen kilenc rendőrautó van, több egyenruhás és nyomozó golyóálló mellényt visel. További részletek és videó itt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon