Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 19. 10:06, kedd | PR
Forrás: (x)

Gépjárművezetők munkaidejének elemzése, nyilvántartása, elszámolása – EU-irányelvek szerint

Gépjárművezetők munkaidejének elemzése, nyilvántartása, elszámolása – EU-irányelvek szerint

A járművezetők tevékenységei számszerűsítve kiválóan elemezhetőek. Ezek az analízisek sokat segíthetnek a cég fejlődésében, az innovatív előrehaladásban.

Többek között rámutathatnak olyan, aktuálisan még gyenge pontként mutatkozó részletekre, amik hatásosan formálhatóak. Mindennek tetejében a büntetések elkerülése kézzel fogható profitot termelhet. Úgyhogy már csak ezért is megéri kicsit mélyebben elmerülni a számok tengerében.

Mikről mesélhetnek a számok?

A tachográfokból bekért adatok feketén-fehéren felvázolják a munkamorállal összefüggő képet. Nyomban fény derülhet az esetleges áthágásokra, figyelmetlenségekre. Vagyis az átfogó megoldások a TSL-ipar számára egyetlen szoftverben összpontosulhatnak. Egy olyan programban, amit az európai ellenőrző hatóságok nagyrészt alkalmaznak. Önmagában ez az egy tény elegendő bizonyítékként szolgálhat.

A platform minden szinten igazodik az aktuális jogszabályokhoz. A paraméterek begyűjtése teljes egészében automatikus, tehát semmiféle manuális ügyködésre nincsen szükség a kíváncsian várt adatok „kinyerésére”. Sokan mindaddig nem különösebben foglalkoznak a részletekkel, mígnem egy vaskos díjtétel be nem fut a cégbe. Aztán ha ez megtörtént, akkor természetesen érthető a sietség. A legtöbbször ezek a típusú problémák egy az egyben megelőzhetőek, ha az ellenőrzés folyamatos, akárcsak a sofőrök felé tanúsított kommunikáció. Mivel manuális bevitelről szó nincsen, így nem csekély mennyiségű energia és idő nyerhető. Márpedig e kettőnek az értéke, különösen napjainkban felbecsülhetetlen.

A számsorok elemzése pofonegyszerű feladat, ami ugyanakkor rengeteg hasznot hajthat. Az adatok tévedés nélkül komplex képet nyújtanak, ami analizálható. A megszületett következtetések, konklúziók nyomán pedig elindulhatnak az esedékes változtatások.

Nem egyszer egy tanfolyam vagy képzés bőven elegendő ahhoz, hogy a dolgozók mentalitása átalakuljon. A tapasztalatok azt mutatják egyébként, hogy az ellenőrzés ténye önmagában visszatartó erejű, tehát sokan attól a perctől kezdve, hogy értesülnek a monitorozásról, inkább nem kockáztatnak. Hiszen a határátlépés úgyis kiderül.

A szoftver pénzt is hozhat a konyhára?

Igen! A https://inelo.com/ oldal nyereséget generálhat a vállalatban. Hogy milyen úton-módon jöhet létre nem várt profit? Úgy, hogyha kiesnek a pikszisből azok a szabálysértések, amik vitték a pénzt bírságok formájában, akkor nem kis összegek spórolhatóak meg, és forgathatóak be a cégbe.

Magyarul soha nem érte meg annyira betartani az ide vonatkozó törvényeket, mint most. Természetesen, túl az anyagi hasznon, a balesetmentes közlekedés támogatása is lényeges szempont. A túlterhelt, túlságosan sok időt a kormány mögött töltő sofőrök könnyebben kerülhetnek bajba. Miközben persze a bírság is borítékolható, tehát minimum duplán rossz döntés a paragrafusok figyelmen kívül hagyása.

Az innovatív szoftver kezelése akadálytalan, miközben az eredmények nem váratnak magukra. Az első használatot követően egyértelművé válhat, hogy miért annyira praktikus választás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.