Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 16. 14:24, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gesztesi Károly álnéven írtak egy könyvet

Gesztesi Károly álnéven írtak egy könyvet

Mindenki találgat. Senki nem akarja elhinni, hogy Gesztesi Károly csak úgy hirtelen összeütött egy 400(!) oldalas regényt. Mikor? Hogyan? Hiszen reggeltől estig forgat, szinkronizál, színpadon játszik.

No de akkor ki írt meg az ő nevében egy ekkora könyvet?

Gesztesi vagy egy univerzális zseni, lassan fél tucat gyermek gondos apja, zeneszerző, (csak kevesen tudják, hogy járt a Zeneművészeti Főiskolára is), dalszövegíró, színész, szinkronszínész, aki ha megszorul Észak-Olaszországban bárzongoristaként keresi a kenyerét. De hogy író, sőt jó író, szorgos, több könyvet elkészítő író lenne, nos ezt már nem igen akarja elhinni senki.
Nos, néhány napja piacra került egy tényleg 400 oldalas jól megírt regény, Ha eljön a jeges címmel, aminek szerzőjeként Gesztesi Károly van feltüntetve. Hogy tényleg ő írta-e vagy csak a nevét adta hozzá? Mert, hogy mondjuk a kiadó úgy gondolta, hogy Gesztesi a sokoldalú bulvárhős nevével könnyebb lesz eladni a portékát?

Mindenesetre komoly gyanúra ad okot, hogy a könyv előszavában Gesztesi hangsúlyozottan, külön köszönetet mond a híres írónak Nemere Istvánnak "a könyv elkészültéhez nyújtott nélkülözhetetlen segítségért". Lehet, hogy a nélkülözhetetlen segítség magának a könyvnek a megírását jelentette? Vagy ez csak rosszmájú okoskodás? Újabb gyanúra ad okot, hogy a könyv borítóján máris hirdetik a következő vaskos Gesztesi könyvet. A storyonline.hu kérdezi: Karcsi mikor eszel, alszol? Hogy tudsz rengeteg elfoglaltságod mellett még ennyire vaskos könyveket is megírni? Ráadásul egészen jó minőségben, izgalmasan és fordulatosan...

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára