Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2012. Február 26. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Görög dráma: megcsalta barátnőjét Alekosz

Görög dráma: megcsalta barátnőjét Alekosz

Súlyos válságban van Alekosz kapcsolata, melyet a görög hős minden idegszálával szeretne megmenteni.

Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy az okostojás folyamatosan féltékenységi jeleneteket rendez, és azt sem titkolja, hogy volt intim viszonya egykori kedvesével, Tündével a jelenlegi párkapcsolata alatt.

- Betty úgy rendelkezett, hogy a mai estét a legjobb barátnője társaságában szeretné tölteni, amit én tiszteletben tartok, ezért egy nagyon kedves régi barátnőmmel, Katalinnal jöttem el a Strong Partyra - kezdte az Új Ásznak Alekosz az éjszakai bárban. - Az elmúlt két hónapban bekúszott a kapcsolatunkba egy ősi törvény, ami ellen nem lehet mit tenni: ha azt szeretnéd, hogy téged akarjanak, ahhoz az kell, hogy te érdektelenséget mutass az illetővel szemben! Én viszont minden energiámmal Bettyt szeretném! Ez pedig egy ördögi kör - fakadt ki a napilapnak a görög hős.

- Pont ugyanazt teszem a jelenlegi szerelmemmel, mint amit az egykori párom tett velem régen. Ha nem lennék egy elvakult, féltékeny marha, akkor Bettynek is jobban kellenék. Ha veszekszünk vele, akkor mindig visszahúz a szívem Tündéhez. Ő mindig egy biztos pont az életemben. Azt sem titkolom, hogy a bettys periódus alatt szexuálisan is együtt voltam Tündével, pár hete találkoztam vele - mondta Alekosz.

- Betty számomra a tökéletességet testesíti meg, ami most veszni látszik. Tünde pedig lehet, hogy nem annyira szép, viszont belül gyönyörű. Ha minden kötél szakad és Betty nem akar engem, akkor egy másik típusú életet kezdek. Könnyen elképzelhető, hogy az Tündéről fog szólni - vallott a valóságshow-hős.

- Ha ló nincs, jó a szamár is? - tette fel a kérdést Tünde Alekosz vallomása kapcsán. - Engem nem érdekel a hírneve és a pénze! Még azelőtt ismertem meg, hogy sztár lett volna. Én önmagáért szeretem! Képtelen vagyok elszakadni tőle, egy elképesztően erős kapocs van köztünk, amit senki sem tud lerombolni! Én is voltam 20 éves, nem mindig így néztem ki, ahogy most, nem a legfontosabb a külső - fakadt ki Alekosz exe.

- Egy üresfejű senkinek tartom egyébként Bettyt! Az, hogy tetováltatja a szemöldökét, szőke, és épphogy van rajta valami ruha, édeskevés a kiegyensúlyozott kapcsolathoz, mint ahogy a példa is mutatja. Mi soha nem veszekedtünk Alekosszal, pedig hat évig együtt voltunk! Rá kéne jönnie végre, mi az igazi érték! - zárta mondandóját Tünde.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.