Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 18. 13:05, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetség

Gyopáros Alpár azzal foglalkozzon, ami a dolga!

Gyopáros Alpár azzal foglalkozzon, ami a dolga!

MSZP: Csak a barátoknak jár az Európai Unió pénze? Ők miért nem barátok?

Portálunk is közölte Aller Imre Kóny polgármestere nyílt levelét, amit Gyopáros Alpár országgyűlési képviselőnek írt. Gyopáros Alpár a Kisalföldben reagált a polgármester szavaira. Az ügy azonban további hullámokat kavart. A megyei önkormányzat ellenzéki képviselői közleményeikben szálltak vitába az országgyűlési képviselővel. Ebben a cikkünkben Kránitz László (MSZP) közleményét olvashatják, a linkre kattintva találják Szabó Zoltán (DK) sajtóközleményét.

Szánalmas, hogy Aller Imre Kóny polgármestere jogos felháborodására milyen öntelt és gyerekes válaszra futotta csak Gyopáros Alpár országgyűlési képviselőtől. Mint az oviban: „Nem vagyok a barátod!” Gyopáros Alpárnak semmi dolga a megyei közgyűlés döntési hatáskörébe utalt európai fejlesztési támogatások elosztásával. Európa pénze nem könyöradomány, amit politikai hűbéreseknek osztogatnak baráti mutyival. Azt majd mi a megyei önkormányzatban elosztjuk, és biztosan nem olyan alapon, hogy ki Gyopáros Alpár barátja.

Aller Imre nem csak a barátainak, hanem minden kónyinak építi és fejleszti a szeretett faluját. Tette ezt az őt mindenben támogató képviselő-testülettel és faluval a háta mögött eddig is kiemelkedő sikerrel. Gyopáros Alpár önbevallása szerint öt és fél éve nem foglalkozik Kónnyal. Ezalatt ők óvodát, bölcsődét, tájházat, utakat építettek. Nem koldultak, hanem terveztek, pályáztak, nyertek, építettek, és a gerincük is egyenes maradt. Ezért választották meg Aller Imrét hétszer a kónyiak! Tudom, hogy képviselő úrnak ez fáj a legjobban.

Képviselő úr a barátság első lépésének szánta a 2010 évi önkormányzati választások előtti akciójukat? Lebuktak, mert egy hangfelvétel bizonyította, hogy a Kónyban induló FIDESZ támogatott képviselő jelöltekkel közösen Aller Imre megzsarolására és hamis vádakkal történő megtámadására készültek ügyészségi és állami számvevőszéki segédlettel. Emberileg és politikailag is tönkre akarták őt tenni. Ki kért azóta bocsánatot Aller Imrétől? Ennyit a barátságról.

Gyopáros Alpár vegye le a kezét a megyei önkormányzat által elosztható forrásokról! Foglalkozzon azzal, ami a dolga! A tönkretett egészségügyi ellátással, az alulfizetett, túlmunkával agyondolgoztatott, külföldre menekülő orvosokkal és ápolókkal, az államosítás óta szétesett közoktatással, a bérükre, juttatásaikra hónapok óta váró pedagógusokkal, az ország legrosszabb állapotú alsóbbrendű közútjaival.

Kránitz László
MSZP Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, megyei önkormányzat MSZP frakcióvezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon