Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2011. December 23. 11:10, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Győri rendőrök „megfejelt” drogfogása….

Győri rendőrök „megfejelt” drogfogása….

További, 17 kg marihuánát és kisebb mennyiségű más, kábítószer gyanús anyagot foglaltak le még december 21-én szerda este a rendőrök azon a budapesti címen, mely az aznapi, győrszentiváni drogfogás kapcsán került a nyomozók látóterébe.

Az esemény előzménye az volt, hogy szerda délután negyed kettőkor Győrszentivánon a Lehel Ferenc utcában egy fehér színű, Audi 100 személygépkocsit vontak ellenőrzés alá a járőrök. A jármű alapos átvizsgálását követően az autóban 1.151 gramm marihuánát és nagy mennyiségű készpénzt találtak. A 30 éves budapesti férfit, aki az anyagot szállította, épp akkor érték tetten a rendőrök, mikor a 25 éves győri dealernek átadta a marihuánát, ő pedig az anyag ellenértékét.

Ezt követően a nyomozók mind a győri, mind, pedig a budapesti férfi lakását átkutatták. Ennek eredményeként a budapesti címen még további 17 kg marihuánát és kisebb mennyiségű, más kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A lefoglalt kábítószer piaci értéke, mintegy húszonötmillió forintra tehető.

A két gyanúsítottal szemben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 05. 17:00, hétfő | Helyi

Rábatamásiban kedd délelőtt szünetel az ivóvízellátás

Vezetkékjavítást végeznek.

2023. Június 05. 16:00, hétfő | Helyi

Baleset balesetet követett a múlt héten

A 22. héten történt

2023. Június 05. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2023. Június 05. 09:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.