Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 16. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Szinte megmagyarázhatatlan produkciók sorozatát mutatták be hazánk mágusai Hajdú Péternek, de hiába.

A TV2 Frizbijének műsorvezetője sem jött rá a trükkökre, ráadásul izgulnia is volt miért, hiszen a bemutatók közben az élete is veszélybe került.

Holcz Gábor, Lui és Danny Blue bűvészmutatványain nemcsak a közönség, de még maga Hajdú Péter is elképedt. A műsorvezetőnek kitalálták a gondolatait, Lui mágussal pedig asztalt is lebegtethetett. Itt azonban még nem értek véget a produkciók, zárásként ugyanis egy káposztaszeletelős bemutató következett, melynek alanyául Hajdút választotta Lui.

A mágus először a műsorvezető fejére húzott egy fekete zsákot, hogy ő maga tesztelje: nem lehet rajta átlátni. Ezek után pedig a mágus vette fel, hogy így vágjon le egy darabot kardjával abból a káposztából, amit Hajdú Péter fejére helyezett.

- Ezt most felejtsd el! - kiáltott a műsorvezető rémültében, mikor meglátta, hogy Lui a karddal felé suhint. Az aggodalom nem volt véletlen, ugyanis a produkció előtt Hajdú a lába közé fogott egy uborkát, amin tesztelték is, mennyire éles a mágus "fegyvere".

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.