Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Október 16. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Szinte megmagyarázhatatlan produkciók sorozatát mutatták be hazánk mágusai Hajdú Péternek, de hiába.

A TV2 Frizbijének műsorvezetője sem jött rá a trükkökre, ráadásul izgulnia is volt miért, hiszen a bemutatók közben az élete is veszélybe került.

Holcz Gábor, Lui és Danny Blue bűvészmutatványain nemcsak a közönség, de még maga Hajdú Péter is elképedt. A műsorvezetőnek kitalálták a gondolatait, Lui mágussal pedig asztalt is lebegtethetett. Itt azonban még nem értek véget a produkciók, zárásként ugyanis egy káposztaszeletelős bemutató következett, melynek alanyául Hajdút választotta Lui.

A mágus először a műsorvezető fejére húzott egy fekete zsákot, hogy ő maga tesztelje: nem lehet rajta átlátni. Ezek után pedig a mágus vette fel, hogy így vágjon le egy darabot kardjával abból a káposztából, amit Hajdú Péter fejére helyezett.

- Ezt most felejtsd el! - kiáltott a műsorvezető rémültében, mikor meglátta, hogy Lui a karddal felé suhint. Az aggodalom nem volt véletlen, ugyanis a produkció előtt Hajdú a lába közé fogott egy uborkát, amin tesztelték is, mennyire éles a mágus "fegyvere".

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.