Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2018. December 22. 05:01, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Halálra gázolt egy vonat egy férfit Gárdonyban

Halálra gázolt egy vonat egy férfit Gárdonyban

Személyvonat gázolt halálra egy férfit Gárdonyban a vasúti átjáróban pénteken késő délután – közölte a rendőrség és a Mávinform.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján ismertette: elgázolt egy férfit a Székesfehérvár felé tartó személyvonat Gárdonyban, egy gyalogosátjáróban. A férfi a helyszínen meghalt.

Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-hez eljuttatott közleményében ismertette: a baleset miatt 10-30 perces késésekre kellett számítaniuk a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon utazóknak. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladhattak a vonatok Kápolnásnyék és Gárdony között.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.

2022. Július 02. 11:06, szombat | Kék hírek

Kuruzslás és csalás miatt rendelték el egy férfi letartóztatását Pécsen

Kuruzslás és jelentős kárt okozó csalás miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a férfinak a letartóztatását, aki magát több esetben nőgyógyásznak adta ki,

2022. Július 02. 08:01, szombat | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsítanak egy műszaki vizsgabiztost

Korrupció gyanújával őrizetbe vettek egy műszaki vizsgabiztost.