Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 08. 12:44, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Hamarosan jöhet az első hajlítható Samsung mobil

Hamarosan jöhet az első hajlítható Samsung mobil

Hajlított kijelzős mobilt már árul a Samsung, két éven belül már hajlékony telefon is jöhet.

Már nem kell sokat várnunk az első, ténylegesen hajlítható kijelzővel szerelt Samsung mobiltelefon bemutatására. Néhány héttel ezelőtt lepleződött le a hajlított kijelzős Galaxy Round, ám e modell kijelzője fix, a különleges kialakításon kívül a készülék olyan, mint a ma piacon lévő modellek túlnyomó többsége.

Kvon Oh Hjun, a Samsung Electronics vezetője szerint már két éven belül piacra kerülhet az első hajlítható kijelzővel rendelkező okostelefon, 2017-ben pedig már a teljesen hajlékony mobilokat is a kezünkbe vehetjük. Természetesen még sok munka van a terméken, mire az a boltok polcaira kerülhet, de elnézve a telefonos ipar elmúlt években bekövetkezett óriási fejlesztési hullámát, egyáltalán nem lehetetlen, hogy két éven belül már a fogyasztókhoz is eljut a technika.

Címkék: okostelefon, samsung

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.