Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 27. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Molnár Sándor

Harcos Pünkösd Fertőszentmiklóson

Harcos Pünkösd Fertőszentmiklóson

Kiváló szervezés, remek hangulat, izgalmas mérkőzések - ezek jellemezték leginkább a 2015-ben másodszor megrendezett Harcos Pünkösdöt.

A Pünkösdi Fesztivál részeként rendezték meg szombat délután a Fesztivál Hungária Kickbox - K1 Gálát. A rendezvénynek ezúttal is a vásártéren felállított sörsátor adott otthont.

A gála közvetlen előzményeként két bemutató mérkőzést láthatott a közönség. Először Schider Nándor és Bellai Norbert, utánuk pedig Groska András és Rozs Tibor mérkőzött meg egymással. Látványos mérkőzéseket láthattunk, azonban - bemutató mérkőzésekről lévén szó - egyik esetben sem hirdettek eredményt.

A bemutatómeccsek után a ringben egy önvédelmi bemutatót tekinthettünk meg a soproni Attila Self Defensecsapatától.

Ezután kezdetét vette a második Harcos Pünkösd! A gála a bírók és a versenyzők bemutatásával,éspolgármesteri köszöntővel kezdődött, majd a szervezők köszönetet mondtak a támogatóknak, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre. A rossz idő ellenére sokan kilátogattak a rendezvényre,így remek hangulatban,telt ház előtt vette kezdetét a gála.

Az első mérkőzésen Pányi Gábor és Biacsics Norbert mérte össze tudását. Izgalmas, kemény mérkőzést vívtak,melyen a hazai versenyző, Biacsics Norbert egyértelmű győzelmet aratott.

A második mérkőzést Briski Gábor és Hajnal László vívta. A harcosok keményen kezdtek, vérre menő küzdelem folyt már az első pillanatoktól, a mérkőzést Hajnal László nyerte.

A harmadik mérkőzést Gábor Péter és Horváth Ottó között rendezték meg. A mérkőzést Horváth Ottó kezdte jobban, azonban Gábor Péter a második menettől átvette az irányítást és végül nyert.

Ezután sor került Babos Zoltán és Herceg Zoltán küzdelmére kiegyenlített csata folyt, ahol a végén Herceg Zoltán kezét emelték a magasba.

Az utolsó előtti meccsre Papp Roland és Kocsis József között került sor. Kocsis Józsefet egy korábbi bordasérülés hátráltatta, ennek ellenére lendületesen kezdte a mérkőzést. Később azonban egy bordára kapott ütéstől földre került,a bíró pedig beszüntette a mérkőzést.

A gála főmérkőzésén András Péter és Radics Róbert lépett a kötelek közé. Rendkívül küzdelmes mérkőzést láthattunk, aminek az elején még András Péter állt nyerésre, ám Radics Róbert hatalmasat küzdött, és végül megérdemelten győzött.

Ez volt tehát a Harcos Pünkösd, ahol a kiváló szervezés és az izgalmas mérkőzések mellett meg kell említeni a bírói kar színvonalas, kifogástalan munkáját. A gála főbírója Csányi János IV. danos kickbox mester,a győriUnicentral Bulls Kickbox - Thaibox Klub vezetőedzője volt. Pontozóbíróként Kámán Gábor, Molnár Sándor (Simon Gym FSE) és Soós István (Kapuvári KBSE) vettek részt az eseményen.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvényhez, és kiváló közönségnek, akik bíztatták a versenyzőket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás