Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2021. Október 07. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három ismeretlen károkozót keres a rendőrség

Három ismeretlen károkozót keres a rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. szeptember 27-én 7 óra és 8 óra 15 perc között Győrben, a Verseny utcában. A Verseny utca 10 szám előtt balra kanyarodott, amelynek során nekiütközött egy parkoló Peugeot típusú gépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. szeptember 22-én 11 óra körül Győrben, a Pápai úton, a Bakonyi út felől, az Orgona utca irányába. Haladása során nem tartott kellő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító járműszerelvény mögött, amelynek következtében hátulról nekiütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. szeptember 28-án 1 óra körül Győrben, a Szigethy Attila úton, a Zrínyi utca felől, a Bakonyi út irányába. Haladása során a forgalomirányító fényjelző készülék TILOS jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be a kereszteződésbe, amelynek következtében összeütközött a neki jobbról – a Bakonyi úton – a Kálvária út felől, a Mónus Illés utca irányába közlekedő személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 16:00, csütörtök | Helyi

Taroltak a Hunyadisok a megyei honvédelmi versenyen

Első és harmadik hely is a Hunyadi csapataié.

2022. Október 06. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Szuperinfó Csorna-Kapuvár

2022. Október 06. 09:00, csütörtök | Helyi

Lassan beköszönt a hűvösebb idő

Különlegesen figyeljünk a legkiszolgáltatottabbakra.

2022. Október 05. 16:00, szerda | Helyi

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó fiatal megtalálásához

Augusztus 15-én tűnt el.