Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2022. Október 04. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három tolvajt keres a rendőrség

Három tolvajt keres a rendőrség

Három lopási ügyben kérik a lakosság segítségét.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható ismeretlen férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. július 24-én 9 óra körül Győrben, a Tihanyi Árpád utcában lévő egyik bevásárlóközpont környékén található padon, a sértett mellett elhelyezett táskából egy pénztárcát – a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel, illetve bankkártyákkal együtt – eltulajdonított. Az elkövető az ellopott bankkártyákkal különböző dohányboltokban vásárlásokat bonyolított le.

Az elkövetőről az egyik üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövető ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. augusztus 23-án 10 óra 30 perc körüli időben Győrben, a Baross úton, egy drogériából parfümöt lopott el.

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható ismeretlen személy gyanúsítható azzal, hogy 2022. augusztus 28-án 6 óra 30 perc körül Győrben, a Kőrisfa utcában található irodaház egyik helyiségéből egy műszaki eszközt tulajdonított el.

Az elkövetőről a helyszín közelében lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámot vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 10:00, szombat | Helyi

Vágányzári menetrend a Sopron – Győr vasútvonalon

A vágányzár idején vonatpótló buszok közlekednek.

2022. November 25. 16:00, péntek | Helyi

Hogyan kerülhetjük el a tipikus őszi baleseteket?

Rendőrségi felhívás.

2022. November 25. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2022. November 25. 09:00, péntek | Helyi

A csornai rendőrök keresik az ismeretlen tolvajt

Segítsen, ha felismeri!