Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2018. December 09. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Háromszáz gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat a Mindenki Karácsonyán

Háromszáz gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat a Mindenki Karácsonyán

Háromszáz nélkülöző gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn a WestEnd City Centerben, Budapesten.

Az NGYSZ és támogatói partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, akiket karácsonyi programmal és ajándékokkal várnak majd - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

Több éves hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház művészei adnak műsort, idén Vágó Zsuzsi, a színház vezető szólistája és a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió növendékei, Kató Anita, Fülöp Kristóf és Tassonyi Balázs szórakoztatják a közönséget. Az OTP Bank - a Gyermekmentő egyik legnagyobb és legrégebbi támogatója - a korábbi évekhez hasonlóan idén is különleges meglepetéssel készül, az esemény helyszínét biztosító WestEnd City Center pedig ajándékcsomaggal és meglepetés műsorszámmal készül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 01. 06:00, szombat | Belföld

Mintegy 17 ezren kapcsolódtak ki ősszel a zánkai Erzsébet-táborban

Háromnapos, kétéjszakás turnusokban összesen mintegy 17 ezer gyermeket fogadott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a zánkai Erzsébet-táborban szeptember 5. és 30. között

2022. Szeptember 30. 18:56, péntek | Belföld

Baleset miatt lezárták az M5-öst Pusztavacsnál Szeged felé

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Pusztavacsnál Szeged felé, a járműveket az 5-ös főútra terelik, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján péntek délután.

2022. Szeptember 30. 13:29, péntek | Belföld

KSH: augusztusban 43,4 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak

Augusztusban a belföldi értékesítés árai 66,6, az exportértékesítésé 31,6 százalékkal magasabbak voltak, mint egy évvel korábban.