Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2021. Szeptember 13. 15:24, hétfő | PR

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért

A tavaszi nagytakarítás tökéletes párja az őszi lomtalanítás!

És ha már odáig eljutottunk, hogy kirámoljuk a szekrényeket és megszabaduljunk fölösleges kacatjainktól, már csak egy lépés marad hátra: bevezetni egy-két hasznos praktikát, amelyek segítségével rendezettebbé varázsolhatjuk otthonunkat.

Ruha hegyek, ég veletek!

Annak érdekében, hogy megszűntessük az újra és újra felgyülemlő ruha kupacokat, elsőként a gardrób környékén érdemes vizsgálódni egy kicsit. A régi vágású, kétajtós, polcos szekrények ugyan különlegesen szépek tudnak lenni, ám annál kevésbé praktikusak: nehéz szépen rendben tartani polcaikon a ruhaneműket. Ez persze nem azt jelenti, hogy a megunt tárgyakkal együtt rögtön a szekrénynek is a lomtalanítani valók közt a helye, azonban érdemes mellé beszerezni egy fiókos komódot is, így sokkal könnyebb lesz rendszerezni a kisebb méretű ruhadarabokat.

Viszlát, szakadt müzlis zacskók!

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor hajnali készülődéskor, szinte még félálomban kotorászunk a konyhában és elszakad a kezünkben a müzlis zacskó. De szerencsére nem sok kell ahhoz, hogy az éléskamránk is olyan szép rendezett legyen, mint a ruhatárunk, mindössze annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk kedvenc webáruházunk felületére és beruházunk néhány dobozkát és üvegcsét, melyek segítségével átláthatóbbá tehetjük az almáriumot.

Pá-pá, páratlan cipők!

Gyakran előforduló hiba, hogy az előszoba megálmodása nem kap elegendő figyelmet az álomotthon tervezgetése során. Ennek sokszor az az eredménye, hogy a bejárati ajtón belépve millió, sokszor összekeveredett és páratlan cipő állja az utunkat. Ennek a problémának a kiküszöbölésére érdemes felmérni, hogy hány pár cipő van valóban használatban a háztartásban, és ennek fényében vásárolni egy elegendő kapacitású cipősszekrényt, ahova használat után rögtön a helyére kerülhetnek a szebbnél szebb lábbelik.

Rengeteg további módja van, hogy rendet tartsunk magunk körül. Kis odafigyeléssel a fürdőszobában, a nappaliban és a gyerekszobában egyaránt könnyen megszüntethető a káosz, mindössze néhány hasznos berendezési tárgy (rendszerezők, dobozok, kosarak stb.) bevezetése és természetesen egy kis tudatosság szükséges ahhoz, hogy otthonunk mindig rendezett maradjon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:25, hétfő | PR

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Az 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Szeptember 22. 18:21, szerda | PR

A japán karórák népszerűségének okai. Melyiket válasszuk?

Amikor a karórák kerülnek szóba, a legtöbben a kiváló minőségű svájci órákra gondolnak. Azonban Japán sem marad le Svájc mögött, már ami az óragyártást illeti.

2021. Szeptember 06. 21:40, hétfő | PR

Illik vagy nem illik?

Női ujjatlan felső.