Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 13. 15:24, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért. (x)

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért. (x)

A tavaszi nagytakarítás tökéletes párja az őszi lomtalanítás!

És ha már odáig eljutottunk, hogy kirámoljuk a szekrényeket és megszabaduljunk fölösleges kacatjainktól, már csak egy lépés marad hátra: bevezetni egy-két hasznos praktikát, amelyek segítségével rendezettebbé varázsolhatjuk otthonunkat.

Ruha hegyek, ég veletek!

Annak érdekében, hogy megszűntessük az újra és újra felgyülemlő ruha kupacokat, elsőként a gardrób környékén érdemes vizsgálódni egy kicsit. A régi vágású, kétajtós, polcos szekrények ugyan különlegesen szépek tudnak lenni, ám annál kevésbé praktikusak: nehéz szépen rendben tartani polcaikon a ruhaneműket. Ez persze nem azt jelenti, hogy a megunt tárgyakkal együtt rögtön a szekrénynek is a lomtalanítani valók közt a helye, azonban érdemes mellé beszerezni egy fiókos komódot is, így sokkal könnyebb lesz rendszerezni a kisebb méretű ruhadarabokat.

Viszlát, szakadt müzlis zacskók!

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor hajnali készülődéskor, szinte még félálomban kotorászunk a konyhában és elszakad a kezünkben a müzlis zacskó. De szerencsére nem sok kell ahhoz, hogy az éléskamránk is olyan szép rendezett legyen, mint a ruhatárunk, mindössze annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk kedvenc webáruházunk felületére és beruházunk néhány dobozkát és üvegcsét, melyek segítségével átláthatóbbá tehetjük az almáriumot.

Pá-pá, páratlan cipők!

Gyakran előforduló hiba, hogy az előszoba megálmodása nem kap elegendő figyelmet az álomotthon tervezgetése során. Ennek sokszor az az eredménye, hogy a bejárati ajtón belépve millió, sokszor összekeveredett és páratlan cipő állja az utunkat. Ennek a problémának a kiküszöbölésére érdemes felmérni, hogy hány pár cipő van valóban használatban a háztartásban, és ennek fényében vásárolni egy elegendő kapacitású cipősszekrényt, ahova használat után rögtön a helyére kerülhetnek a szebbnél szebb lábbelik.

Rengeteg további módja van, hogy rendet tartsunk magunk körül. Kis odafigyeléssel a fürdőszobában, a nappaliban és a gyerekszobában egyaránt könnyen megszüntethető a káosz, mindössze néhány hasznos berendezési tárgy (rendszerezők, dobozok, kosarak stb.) bevezetése és természetesen egy kis tudatosság szükséges ahhoz, hogy otthonunk mindig rendezett maradjon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?