Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2018. November 21. 18:10, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Hat elfogatóparancs volt ellene

Hat elfogatóparancs volt ellene

A Tolna megyei rendőrök Budapesten fogták el azt az inámpusztai férfit, aki ellen európai elfogatóparancs is volt érvényben.

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai sikeres akciót hajtottak végre november 15-én Budapesten, amikor elfogtak egy 44 éves inámpusztai férfit, akivel szemben hat elfogató parancs is volt érvényben.

A Tolna megyei rendőrök a férfivel szemben még 2017 elején rendeltek el belföldi elfogatóparancsot egy korábbi csalás elkövetése miatt. 2017 áprilisában pedig európai elfogatóparancs elrendelésére is sor került vele szemben. A 44 éves inámpusztai férfit Magyarországon más hatóságok is körözték.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 28. 18:08, kedd | Belföld

Szalmonella miatt visszahívtak egy terméket

Szalmonella szennyezettség miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja és a forgalomból is kivonja 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakbors elnevezésű termékét

2021. Szeptember 28. 17:10, kedd | Belföld

Folyamatosan nő a szennyvíz koronavírus-koncentrációja

Lassú ütemben, de folyamatosan növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve kedden a honlapján.

2021. Szeptember 28. 15:00, kedd | Belföld

Hatvan település részvételével rendezik a Nemzeti Vágtát

Hatvan magyarországi és határon túli település részvételével rendezik a hétvégén a 14. Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén

2021. Szeptember 28. 08:50, kedd | Belföld

Közjogi tárgyú törvénymódosításokról tárgyalnak a képviselők a parlamentben

Az Országgyűlés kedden öt előterjesztés általános vitáját bonyolítja le.