Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2021. December 28. 14:08, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Hat órán át keresztül próbált betörni a kisboltba

Hat órán át keresztül próbált betörni a kisboltba

Mintegy hat órán keresztül próbálta egy kisbolt bejárati ajtaját, illetve kilincsét feszegetni, az a hernádvécsei fiú, akit a rendőrök elfogtak.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben. A gyanúsított december 21-én 18 óra körül egy hernádvécsei kisbolt hátsó bejáratát megpróbálta feltörni, de mintegy hatórás kísérlete sem járt eredménnyel. A helyi fiatalember nem tudott bejutni a boltba, az ajtó a vascsővel való feszegetésnek is ellenállt – közölte a rendőrség.

A rendőrök rövid idő alatt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a fiút. A kihallgatásán elismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy elfogyott cigarettáját akarta pótolni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 08:04, szerda | Kék hírek

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.