Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2011. Szeptember 17. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Alice Cooper ingyen reklámozta Budapestet. A legendás rocksztár a Fox News Startraveller című műsorában beszélt arról, hogy mindenkinek érdemes lenne ellátogatni a magyar fővárosba.

- Sok jó hely van Európában, de Budapest az a város, amit nem szabad kihagyni senkinek sem. A feleségem azt mondja, romantikusabb, mint Párizs. Van valami Budapestben, ami nagyon rokonszenvessé teszi - mondja Alice Cooper.

A rockert teljesen elvarázsolta fővárosunk, állítása szerint a nyáresti dunai hajózásnál kevés romantikusabb dolog van, ráadásul nagyon szerette a kanyargós, macskaköves utcákat. Cooper egyébként még azt is tudta, hogy a főváros két részből áll, Budából és Pestből, köztük pedig a Duna folyik - írja az Új Ász..

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.