Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 25. 12:48, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Hátba szúrta férjét egy szombathelyi nő, felfüggesztett büntetést kapott

Hátba szúrta férjét egy szombathelyi nő, felfüggesztett büntetést kapott

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, gyorsított eljárásban felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy szombathelyi nőt, aki december 30-án hátba szúrta férjét

- tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t. Simon József közölte: a vádlottat ittas férje bántalmazta és durván szidalmazta a konyhában. A nő felszólította, hogy hagyja őt békén, majd amikor a sértett hátat fordított neki, késsel megszúrta.

A sértett a szúrást nem vette észre, lefeküdt aludni. Késő este, amikor családtagjai hazaértek, hátfájásra panaszkodott, de ezt a részegségének tulajdonítottak és aludni küldték. Másnap azonban fokozódtak a panaszai, ezért mentőt hívtak. Kórházba vitték, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A büntetlen előéletű vádlottat a Szombathelyi Törvényszék jogerősen két év - három év próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.