Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2021. Március 16. 09:00, kedd | PR
Forrás: (x)

Helicobacter - a gyomorproblémák oka

Helicobacter - a gyomorproblémák oka

Felfúvódás, evés utáni gyomorfájás, böfögés, gyomorégés, vagy kellemetlen szájszag gyötri Önt? E nehézségek oka a gyomorban lévő baktérium lehet - helicobacter pylori.

A statisztikák szerint a világ lakosságának több mint a 50% -a helicobacter fertőzésben szenved. A helicobacter a fiatalabb és az idősebb generációkat is érinti, ráadásul gyerekeknél is diagnosztizálták. Főleg a nem feltűnő tünetei veszélyesek, amelyeket gyakran a hagyományos emésztési nehézségekre hasonlítanak. Ha már hosszabb ideje gyomorfájás és emésztési problémák gyötrik Önt, akkor ne becsülje alá ezeket a nehézségeket.

A helicobacter kezelése hosszadalmas és két erős antibiotikum kombinációjából áll, gyógyszeres kezeléssel kiegészítve a gyomorsav képződésének elnyomására.

A helicobacter baktérium egyre inkább ellenálló ezeknek az antibiotikumoknak és a páciensek magas százaléka fertőzött marad a nehéz kezelés után is. Az antibiotikumokkal való kezelés kellemetlen mellékhatásokkal is jár.

MASTICHA – A HELICOBACTER TERMÉSZETES ELPUSZTÍTÓJA

A természetben minden betegségre található egy gyógyszer. A választ arra, hogyan kezelhető a helicobacter és a gyomorproblémák, már évszázadok óta megtalálták a görög Híosz szigetén, ahol felfedezték a Masticha gyógyító erejét.

A masticha egy gyanta, amelyet speciális módszerrel nyernek ki a Pistacius Lentiscus fából. A fakéreg bemetszésével kinyerik a gyógyító nedvet, amelyet a helyiek "Híosz könnyei"-nek is hívnak. Ez a napon kristályokká válik, amiknek az íze fenyőgyantára vagy cédrusra emlékeztet. Már Hippokratész is használta a mastichát emésztési problémák megelőzésére, régen az ára egyenlő volt az aranyéval és a Masticha ellopásáért kivégzéssel büntettek.

A tudományos kutatások szerint a masticha több mint 80 gyógyhatású anyagot tartalmaz, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek számos gyomorral összefüggő betegség kezelésében. A masticha egyik legjelentősebb tulajdonsága az, hogy különleges képességével megöli a helicobacter baktériumot olyan esetekben is, ahol nem hatott az antibiotikumos kezelés. A mastichás kezelésnek nincsenek mellékhatásai és jelentős eredményeket ért el a helicobacter eradikációjában.

A masticha jó hatással lehet más emésztőrendszeri megbetegedés esetén is:

- csökkenti a gyomorégést
- enyhíti a gyomorfájást és a gyulladásos gyomorbetegségeket
- elősegíti a vastagbél megfelelő működését
- elősegíti a megfelelő emésztést
- megszűnteti a felfúvódást, hasmenést és szorulást
- eltűnteti a peptikus fekélyeket (gyomorfekély, nyombélfekély,...)

Mikor a leghatékonyabb a masticha?

A masticha erős antibakteriális hatással rendelkezik. Célszerű több olyan anyaggal is kombinálni, amelyek jó hatással vannak az emésztőrendszerre - főleg probiotikumokkal, amelyek erősítik és felgyorsítják a hatását az emésztőrendszer betegségei elleni küzdelemben. A masticha teljesen természetes anyag, a kezelés nem okoz mellékhatásokat.

A Masticha Active egy egyedi termék, amely egyesíti az igazi híoszi masticha és két aktívanyag - Saccharomyces Boulardii és Lactobacillus reuteri hatásait.

E anyagok egyesítése gyorsabb és hatékonyabb eredményt biztosít.

A Masticha Active-ot vásárolja meg hivatalos forgalmazótól a www.masticha.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 15. 12:50, csütörtök | PR

Ép testben ép lélek

Azt mindenki tudja, hogy a mozgás nagyon fontos egészségünk szempontjából, jó érzéssel tölt el és formálja az alakod. Miért van ez így? Mi mindent ad szervezetednek a rendszeres edzés? Erről szól a mai cikkünk.

2021. Április 14. 10:12, szerda | PR

Melyik az erősebb NB 2-es győri csapat?

A tabella alapján erre a kérdésre egyértelmű a válasz, de ezúttal nem csak ezt vettük figyelembe, hanem megnéztük a pontos számokat és érdekes statisztikákat is összegyűjtöttünk a két klubról.

2021. Április 14. 10:05, szerda | PR

Pszichogyerekek és vírus - Nyári tábor 2021

A PEOPLE TEAM-tábor a „táborok tábora” Magyarországon, ahova még a Rábaközből is érkeznek gyerekek.