Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 15. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Helló NYÁR!

Helló NYÁR!

Most már végérvényesen itt a nyár: vége a tanévnek!

Eljött a pihenés, a lazítás ideje. Nemcsak az iskolákban, de a munkahelyeken is megkezdődik a szabadságolások időszaka. Sokan nyaralni indulnak, sokan csak a hétvégéken próbálnak meg kikapcsolódni.

Ki a vízpartot keresi, ki a hegyeket választja, ki a hűvös szobát egy jó könyvvel. Mindegy is, hogy milyen formában, a lényeg az, hogy egy kicsit lassítson. Az időjárás is erre késztet bennünket, hiszen 30 fok fölött többnyire csak a túlélésre hajtunk, épp elég energiát emészt fel ez is.

Akkor is pihenjen most többet, ha nem tud szabadságra menni. Intézze úgy, hogy munka után csináljon mást, mint eddig: menjen moziba, koncertekre, keressen egy jó könyvet, hallgasson jó zenéket, menjen társaságba, kertészkedjen, aludjon sokat... mindegy, csak lépjen ki a napi rutinból. Szervezete, gondolkodása is energikusabb és frissebb lesz, így sokkal jobban fogja érezni magát a bőrében.

Helló NYÁR! sorozatunkkal ehhez a kizökkenéshez kínálunk programokat, olvasnivalókat, kirándulási célpontokat, hasznos tanácsokat, recepteket, befőzési tippeket, egészséggel, szépséggel, divattal kapcsolatos cikkeket, stb... mindezt persze egy kicsit lazább stílusban, hiszen "Helló, nyár van!"

Keresse a Helló NYÁR! logót az infoRábaközön!

Sőt, ha kedve van, Ön is beszállhat a sorozatba: ha olyan helyen járt, ami érdekes lehet másoknak is, ha olyan helyen kirándult, biciklizett, ami ámulatba ejtette, vagy egyszerűen csak talált egy szuper fagyizót, vagy részt vett egy király koncerten akkor írja meg nekünk pár sorban, küldjön róla képet, hogy másokkal is megoszthassuk az élményt, ötleteket adva a tartalmas nyárhoz.

Ha Ön bármilyen programot szervez a környéken, akkor írja meg nekünk, hogy a programajánlónkba be tudjuk tenni, így sokkal többen szereznek tudomást a rendezvényről: legyen az falunap, hétvégi buli, fesztivál, koncert, stb...

e-mail címünk: info@inforabakoz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!