Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Március 09. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Heti akciók a szupermarketekben

Heti akciók a szupermarketekben

Március 15-én szerdán a Nemzeti Ünnepen minden üzlet zárva lesz, így kedden elég hosszú sorokra számíthat.

A Lidl-ben most 25%-kal olcsóbb a Mascarpone, a friss salátakeverék. Vasárnapig olcsóbb a friss darált sertéshús, a friss egész csirke, a friss felezett csirkemellfilé, a cukkini, a datolya cherry paradicsom, a jégsaláta és a madársaláta. Az eredeti ír vaj 33%-kal kedvezőbb áron kapható.
Akik egészségtudatosan étkeznek kipróbálhatnak egy új terméket, a Milbona laktózmentes gyümölcsjoghurtot többféle ízesítésben.
A tavaszra készülődve kaphatók már vetőmagok, dughagyma, őszi virághagymák. Újabb konyhai eszközökkel bővítheti konyháját, kapható kerámia grillserpenyő, sütő- és felfújt forma, szilikon sütőformák, konyhai mérleg, frissentartódoboz készlet stb.
A ruházati termékek során megtalálható lesz: hosszú - és rövidújju női pamutpóló normál és hosszított fazonban és spagettipántos kivitelben. Kapható lesz finomkötésű kardigán, női szoknya, divatos szabadidőcipő, legging, női sztreccs farmernadrág. Férfi ruházati termékeket is talál, elsősorban alsóneműket. Kapható lesz egy sor biciklis kiegészítő, barkacsgépek és eszközök. Az otthoni pihenést szolgáló ágynemű, párna, ágynemű huzat és kényelmes pamut pizsama is kapható lesz.
Hétfőtől az alpesi ízek szerelmesei válogathatnak egy sor termék közül: kolbász, Leberkase, alpesi felvágott, Pfalzi kenőmájas, többféle sajt, eredeti bajor gombóc, feketeerdő torta, sváb tészta és burgonyanudli, készételek, konzerv és csipkebogyó lekvár, édességek és sós perec.

A Spar-ban is kapható lesz egy sor egészséges életmódhoz kapcsolódó termék: laktózmentes termékek, gluténmentes termékek, bio termékek, cukormentes termékek.
Olcsóbb lesz a Vénusz étolaj, a Komáromi búzafinomliszt, 25%-kal olcsóbb lesz a 4 tojásos Gyermelyi száraztészta, 35%-kal a Gyermelyi búzadara és búzarétesliszt és búzakenyérliszt, 24%-kal a Mizu UHT 1 l-es tej. 33-37%-kal olcsóbban vásárolhat Parmalat termékeket: tejet, joghurtot, tejfölt, tejszín, Cafelatte. 35-40%-kal olcsóbb lesz a Perwol folyékony mosószer, az összes Panzani száraztészta és szósz, Maggi ízvarázs, Persil mosószerek, Fa kozmetikai termékek és a Vanish termékek.

A Tesco-ban 40%-kal olcsóbban vehet most Persil mosószert és Tesco Soft Luxury toalettpapírt. Olcsóbbak lesznek a Heinz egyes termékei: ketchup, mustár, majonéz. Olcsóbban megvásárolható most a Jar mosogatógép tabletta, a Glade légfrissítő készülék, az Ajax termékek, a Somat termékek, a Silan Supreme öblítő, Tomi mosószerek, a Bref termékek, a Sanytol fertőtlenítő termékek, a Palmolív tusfürdők, Vénus borotva és Gilette termékek, a Nívea tusfürdők, Neutrogéna testápoló és kézkrém, Colgate termékek, Duck termékek, Mr Muscle termékek, Vanish folteltávolítók, Finish mosogatógép tabletta és a Cillit termékek.

A Penny-ben kedvező áron vásárolhat Tomi mosóport és mosógélt, 136 db-os Finish mosogatógép tablettát és mosogatógép tisztító sót, multivitamin nektárt, Nutellát, mézet, Aranykosár száraztésztát, natúr lecsót üvegben. Húsvéti édességeket most 11-20%-kal olcsóbban vehet meg. A Rertó-héten egy sor ismerős termékkel találkozhat: kakasos nyalóka, zizi, darálós keksz, téli fagyi, sós pálcika, Maci pótkávé, krumplicukor, pehely cukor, stb...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten nyolcvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A 15. héten történt.

2024. Április 15. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 15. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 14. 19:00, vasárnap | Helyi

57 vállalat felelős a globális szén-dioxid-kibocsátás 80 százalékáért

A szénfogyasztás hét év alatt nyolc százalékkal nőtt.