Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2020. Március 13. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

Hétvégi programok a Rábaközben

Hétvégi programok a Rábaközben

Ilyen még nem volt.

Kedves Olvasóink!

Az Inforábaköz 2011 február 1-i indulása óta ilyenre még nem került sor. A koronavírus járvány miatt a szervezőknek valamennyi rendezvényt le kellett mondaniuk.

A kormány szerdán hirdette ki az egész országra érvényes vészhelyzetet. Ennek az intézkedései közt nagyon helyesen az is szerepel, hogy amíg a vészhelyzet érvényben van, tilos olyan rendezvényeket tartani, amelyeken beltérben 100, kültérben 500 embernél több venne részt.

Biztosan komoly anyagi hátrány ez a rendezvényszervező vállalkozásoknak, vendéglátóhelyeknek, a fellépés nélkül maradó szereplőknek, és természetesen hiányzik a várt program majd azoknak, akik arra készültek, hogy részt vegyenek ezeken a rendezvényeken. Az egészségünk, az életünk azonban előbbrevaló mindennél. És ez nem önzés. A fegyelem, ha a lehető legminimálisabbra csökkentjük a bármilyen létszámú közösségi összejöveteleink számát, és a legmaximálisabbra növeljük a kézmosások számát, akkor nem csak magunkat, hanem családtagjainkat, barátainkat, embertársainkat is óvjuk.

Nem tudjuk, hány hétig nem lesz még ajánlanivaló program a hétvégén. Így programajánló sem kell. Még nem tudjuk, hogy a megszokott időben, péntek 13 órakor ezentúl más hírt teszünk közzé, vagy amíg érvényes ez a tiltás, ezt a cikkünket tesszük hétről-hétre közzé. Nem tudjuk.

Bízzunk abban, hogy a lehető legkevesebb veszteséggel levonul Magyarországon a vírus, újraindul a normális élet. A vendéglátó helyek vendégül láthatnak minket, rendezvényszervezők szervezhetnek rendezvényeket, a művészek felléphetnek, a vendégek szórakozhatnak, és mi újra közzétehetjük a hétvégi programajánlónkat.

Addig is legyünk fegyelmezettek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 16:00, péntek | Helyi

Rendkívüli hétvégi nyitvatartás a kormányablakokban június végéig

Június 30-án valamennyi, a járványügyi veszélyhelyzet idején automatikusan meghosszabbított okmány érvényessége lejár.

2022. Május 27. 13:33, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Ez a hétvége elsősorban a gyerekeké.

2022. Május 27. 09:00, péntek | Helyi

Mert az autónk nem a trezorunk...

A rendőrség bűnmegelőzési felhívása.

2022. Május 26. 15:38, csütörtök | Helyi

Hármas karambol történt Szany és Marcaltő között

Újra leszállt a mentőhelikopter Szany mellett.