Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2020. Március 13. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

Hétvégi programok a Rábaközben

Hétvégi programok a Rábaközben

Ilyen még nem volt.

Kedves Olvasóink!

Az Inforábaköz 2011 február 1-i indulása óta ilyenre még nem került sor. A koronavírus járvány miatt a szervezőknek valamennyi rendezvényt le kellett mondaniuk.

A kormány szerdán hirdette ki az egész országra érvényes vészhelyzetet. Ennek az intézkedései közt nagyon helyesen az is szerepel, hogy amíg a vészhelyzet érvényben van, tilos olyan rendezvényeket tartani, amelyeken beltérben 100, kültérben 500 embernél több venne részt.

Biztosan komoly anyagi hátrány ez a rendezvényszervező vállalkozásoknak, vendéglátóhelyeknek, a fellépés nélkül maradó szereplőknek, és természetesen hiányzik a várt program majd azoknak, akik arra készültek, hogy részt vegyenek ezeken a rendezvényeken. Az egészségünk, az életünk azonban előbbrevaló mindennél. És ez nem önzés. A fegyelem, ha a lehető legminimálisabbra csökkentjük a bármilyen létszámú közösségi összejöveteleink számát, és a legmaximálisabbra növeljük a kézmosások számát, akkor nem csak magunkat, hanem családtagjainkat, barátainkat, embertársainkat is óvjuk.

Nem tudjuk, hány hétig nem lesz még ajánlanivaló program a hétvégén. Így programajánló sem kell. Még nem tudjuk, hogy a megszokott időben, péntek 13 órakor ezentúl más hírt teszünk közzé, vagy amíg érvényes ez a tiltás, ezt a cikkünket tesszük hétről-hétre közzé. Nem tudjuk.

Bízzunk abban, hogy a lehető legkevesebb veszteséggel levonul Magyarországon a vírus, újraindul a normális élet. A vendéglátó helyek vendégül láthatnak minket, rendezvényszervezők szervezhetnek rendezvényeket, a művészek felléphetnek, a vendégek szórakozhatnak, és mi újra közzétehetjük a hétvégi programajánlónkat.

Addig is legyünk fegyelmezettek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 09:00, szerda | Helyi

Féláron utazhatunk vonattal az adventi vásárokba

Válasszon: Sopron, Szombathely vagy Győr!

2022. November 29. 16:00, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt köröz a rendőrség egy csornai férfit

A körözött személy fotója a hírben található.

2022. November 29. 13:00, kedd | Helyi

Két személy megsérült, tizenkét autó törött tegnap a megye útjain

Rendőrségi felhívás a balesetek elkerülése érdekében.

2022. November 29. 09:00, kedd | Helyi

Villanymozdony, családi ház és hulladék is égett

A 47. héten történt