Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 24. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Inforábaköz

Hétvégi programok a Rábaközben

Hétvégi programok a Rábaközben

Segítünk újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

Drámai hónapok után vagyunk. A koronavírus járvány alaposan felforgatta az életünket. Sokan vesztették el a munkájukat, vagy a vállalkozásuk élt át nehéz vagy végzetes időket. Mi is, mint mindenki megsínylettük a kényszerű távolságtartást családtól, barátoktól, üzleti partnerektől, vendégektől, közönségtől.

Március 6-án tudtunk utoljára hírt adni rendezvényekről a Rábaközben. Azóta folyamatosan reménykedtünk, hogy talán a jövő héten, talán két-három hét múlva....

Végre ezt is megértük! Újra ajánlhatunk programot a Rábaközben élőknek. Egyelőre persze még minden bizonytalan, a feltételek gyorsan változnak, de a lényeg, hogy ezen a területen is újraindul az élet. Ez nem magunk miatt fontos. Nem azért, hogy a programajánló menüpontonkon is végre legyen tartalom, nem azért, hogy péntekenként 13 órakor közzétehessük szokásos programajánló cikkünket.

Sokan sínylették meg ezeket a hónapokat. Művészek, vendéglátó vállalkozások, rendezvényszervezők, technikai háttérmunkások várták a rendezvény moratórium végét, sokszor utolsó anyagi tartalékaikat felhasználva, vagy már azon is túl.

Újraindul az élet. Természetesen nem ott folytatódik, ahol március elején megszakadt. Nem is lehet. Továbbra is fontos az óvatosság, a fegyelem, és hogy vigyázzunk egymásra!

Mi a saját eszközeinkkel továbbra is segítjük a rendezvények szervezőit, portálunkon ingyenesen közzétesszük a programokat. Segítünk, hogy a fellépők és a közönség újra egymásra találjanak. Természetesen figyeljük azokat az online felületeket, ahol megtaláljuk a térség programjait, amiket mi is ajánlani tudunk.
Felhívjuk a szervezők figyelmét, hogy ne elégedjenek meg egy platformmal, ahol megjelennek, hanem küldjék meg nekünk is a programjaikat az info@inforabakoz.hu címre. Az Inforábaköz, és nyomtatott társmédiája a Csorna-Kapuvár Szuperinfó segít újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

Péntek

Partizene a csornai Zenepavilonban

Kvíz est Kónyban

Szombat

Családi hétvége Bágyogszováton

Szent Anna búcsú Szanyban

Mongoose buli Bágyogszováton

Emlékek éjszakája Kapuváron

Emlékek éjszakája Szanyban

Vasárnap

Delta buli Kapuváron

Mongoose buli Szanyban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása