Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 08. 09:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Himodon is török átok a rossz szomszédság

Himodon is török átok a rossz szomszédság

Kővel bedobta az ablakot, és lopott is a szomszédjától.

A rendelkezésre álló adatok szerint idén januárban egy ismeretlen személy kövekkel megdobálta a bejelentő ablakait, aminek következtében két ablaküveg kitörött, illetve az egyik redőny megrongálódott. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a köveket a szomszédos telekről dobták a ház ablakaihoz. A nyomozók adatgyűjtést követően elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható M. S. F. 63 éves himodi lakost, akit rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.

Két hét elteltével a bejelentő ismét értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen tettes a családi házának udvaráról különböző kerti bútorokat tulajdonított el. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a feltételezett elkövető a ház kerítésén átmászva lopta el az értékeket. A helyszínen rögzített nyomok alapján a nyomozók beazonosították a cselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, aki ugyanaz a 63 éves himodi férfi volt, aki korábban a sértett ablakait téglával betörte. A rendőrök a férfit elfogták és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Kapuvári Rendőrkapitányságon M. S. F. himodi lakos ellen lopás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a napokban befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!