Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2021. December 10. 18:29, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszunk női cipőt az időjárástól függően?

Hogyan válasszunk női cipőt az időjárástól függően?

Amikor a stílusosságról van szó, kevés dolog tesz nagyobb mértékű kinyilatkoztatást ezen a téren, mint a cipő. De megtalálni a megfelelő párt, bizony komoly kihívást jelenthet.

A nők számára sokféle cipőstílus fedezhető fel, amelyek saját identitással és történettel rendelkeznek. Természetesen mindegyik arról ismert, hogy kívánatos, szép és funkcionális egyenlő mértékekben.

De a női cipő stílusok puszta mennyisége megnehezítheti a legjobb megoldás kiválasztását bizonyos helyzetekben. Például szélsőséges időjárási körülmények közepette. Amikor nagyon hideg van, vagy mondjuk dézsából öntik a vizet. A döntés arról, hogy milyen cipőt viseljünk, gyakori rejtély, amellyel sokan naponta szembesülünk. Egyes stílusok jobban megfelelnek bizonyos alkalmaknak, mint mások, legyen szó akár az alkalom jellegéről, akár az éghajlati viszonyok változásairól. De vajon, hogyan válasszuk ki a megfelelő pár női cipellőt, amikor az időjárás aspektusából kell határozni?

Milyen cipőt viseljünk, amikor kint zuhog az eső?

A hagyományosan Wellington néven ismert női gumicsizma egy megbízható esőálló lábbeli, ami nem nélkülözi a praktikum és stílus jegyeit sem. Tökéletesen szárazon tartja a lábat, és használatával a sár kordában tartása is hatékonyan megoldható, mondjuk egy esős nyári zenei fesztivál kereteiben. Jellemzően egy vastag gumis felsőrésszel szerelt csizma vaskos gumitalppal, ami lehetővé teszi, hogy szabadon átsétálj egy sáros mezőn, vagy akár a pocsolyákban ugrálj, ha úgy tartja kedved. Persze anélkül, hogy a lábad egy icipicit is nedves lenne. Nem csodás? És akár hiszed, akár nem, napjainkra már ezek a modellek is rendkívül stílusosak. Elmúltak azok a napok, amikor a gumicsizmák mind unalmasak és zöldek voltak, már felvértezheted a lábaidat egy tomboló vihar ellen olyan csizmákkal, amelyek élénk minták és színek széles választékával érkeznek. A gumicsizmát mindig egy mérettel a normál cipőnagyságod felett vásárold meg, így viselhetsz vastag zoknit alatta anélkül, hogy a csizmáid túl szorosak lennének. A női gumicsizmák az ecipo.hu kínálatában is hatalmas szortimenttel állnak a rendelkezésedre, praktikus és divatos megoldást kínálva.

Mi a helyzet, ha beüt a zimankó?

Ilyen esetben egy UGG csizma nyújthat hathatós megoldást. Ez a lábbeli egy uniszex stílusú báránybőr csizma, amely Ausztráliából származik. Jellemzően báránybőrből készül, belül gyapjúval, cserzett külső felülettel és szintetikus talppal. Az ugg boots kifejezés Ausztráliából származik, kezdetben melegedésre hordott haszonelvű lábbelikre használták a szóösszetételt, amelyet az 1960-as években gyakran hordtak a szörfösök. Az 1970-es években a csizmát bevezették az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok szörfkultúrájába is, majd a báránybőr csizma az 1990-es évek végén vált divatirányzattá az Egyesült Államokban, a 2000-es évek közepén pedig világszerte. Egy dolgot teljesen biztosra vehetsz: egy ilyen csizmában sosem fog fázni a lábad! Az UGG az ecipo.hu szortimentjében is megtalálható, ahol a kényelem és az eredeti dizájn kombinációjában számos csodaszép modell közül válogathatsz.

Címkék: cipő, ecipo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Október 01. 11:11, szombat | PR

Ezek a keltetés fortélyai

A keltetés hosszú és fáradtságos folyamat (különösen a kotlósnak). De megéri energiát fektetni belé, hiszen a befejezését követően vidám csipogás tölti majd meg a baromfiudvart.

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.