Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2021. Március 26. 17:40, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan vásároljunk férfi zakót az interneten keresztül?

Hogyan vásároljunk férfi zakót az interneten keresztül?

Ma már nincs olyan divatmárka, amely ne rendelkezne webshoppal - legyen az világcég vagy éppen egy trendi designer munkái.

Ezzel együtt pedig nekünk is alkalmazkodnunk kell az új helyzethez, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni belőle.Az internetes vásárlás titka az, hogy tudjuk mit hol kell keresni, illetve hogy maximálisan tisztában legyünk a méreteinkel. Ha ruházatunkat illetően a hagyományos konfekció nem passzol és nagyobbra van szükségünk, akkor még körültekintőbben kell eljárnunk. Cikkünkben ebben próbálunk segítséget nyújtani.

Történelmi helyzet

Az 1900-as évek elejéig a magyar férfiak úgynevezett úri szabóságba jártak akkor, ha új öltönyre vagy zakóra volt szükségük. Csak ezt követően jelentek meg a nagyáruházak majd a kisebb márkaboltok is. Az internet térnyerésével azonban a klasszikus vásárlási folyamat megváltozott, hiszen míg a boltban lehetőségünk van az adott terméket felpróbálni, addig az online tér erre értelemszerűen nem alkalmas.

Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a helyzetből?

A legjobb minőségű férfi zakók hosszú évekre hűséges társainkká válnak. A sikeres internetes vásárláshoz először nézzük meg, hogy az adott terméknél - esetünkben tehát a zakók - milyen méreteket jelölnek meg. Leggyakrabban a mellbőség, a hosszúság, illetve az úgynevezett ujjhossz kerül szóba.

Elég egy szélesebb váll és máris kilógunk az S-től XL-ig terjedő, klasszikus konfekciók közül. Szerezzünk be egy mérőszalagot és jegyezzük fel a legfontosabb testméreteinket ahhoz, hogy mindig elégedetten vehessük át a futártól a megrendelt termékeket.

Egy extra méretű zakó vásárlása esetén fordítsunk külön figyelmet az ujjhosszra, mely a csuklónk és a vállcsúcsunk közötti távolságot jelöli Előfordulhat olyan helyzet, hogy míg az egyik opciónál a mellbőség megfelelő és az ujjhossz lesz nagy, addig a másik opciónál egy kellő hosszúságú ujjhoz szűken mérik a mellbőséget. Ebben az esetben válasszuk ki a nagyobb opciót, mert a bővebben mindig tudunk szűkíteni, azonban egy rövid ujjhossz toldása vagy egy nehezen begombolható zakó helyrehozása sokkal nehezebben megoldhatóak.

Ha kitapasztaltuk a megfelelő méretű ruházatot, akkor már könnyedén fogunk tudni újra rendelni a legjobb férfi zakók közül!

A fotó forrása:

T.Den_Team / Shutterstock.com

Címkék: internet, vásárlás, zakó

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 12:50, csütörtök | PR

Ép testben ép lélek

Azt mindenki tudja, hogy a mozgás nagyon fontos egészségünk szempontjából, jó érzéssel tölt el és formálja az alakod. Miért van ez így? Mi mindent ad szervezetednek a rendszeres edzés? Erről szól a mai cikkünk.

2021. Április 14. 10:12, szerda | PR

Melyik az erősebb NB 2-es győri csapat?

A tabella alapján erre a kérdésre egyértelmű a válasz, de ezúttal nem csak ezt vettük figyelembe, hanem megnéztük a pontos számokat és érdekes statisztikákat is összegyűjtöttünk a két klubról.

2021. Április 14. 10:05, szerda | PR

Pszichogyerekek és vírus - Nyári tábor 2021

A PEOPLE TEAM-tábor a „táborok tábora” Magyarországon, ahova még a Rábaközből is érkeznek gyerekek.

2021. Április 09. 18:18, péntek | PR

Ezek az Audi legnépszerűbb modelljei Magyarországon

A német csúcsmárka, az Audi magyarországi kínálatában jelenleg 15 modell kapható, mind magas minőséget és felhasználóbarát kialakítást kapott, ezért válhatott a brand világszinten megbecsült autógyártóvá.