Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2011. Október 12. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Holttest a kikötőnél

Holttest a kikötőnél

A Duna partjára vetett férfi holttestet talált a kulcsi kikötőnél egy kutyáját sétáltató férfi hétfő délután – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

R. Szabó Ágnes elmondta, hogy az első orvosi szakvélemény fulladást állapított meg. A holttesten idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. A halott személyazonosságát eddig nem tudták megállapítani. (pr)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Kék hírek

Rendőrökre lőttek rá Mórahalom közelében

Rálőttek egy szerb-magyar közös járőrcsoportra a határ vajdasági oldaláról Mórahalom közelében; senki sem sérült meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 26. 12:02, kedd | Kék hírek

ORFK: a rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.