Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2021. Augusztus 11. 18:19, szerda | PR
Forrás: (x)

Hová vehető még fel a sport szett?

Hová vehető még fel a sport szett?

Egyre többen törekszünk a harmónia megteremtésére, ha a külső megjelenésről van szó.

A megfelelően kiválasztott ruházat ugyanis akár státuszszimbólum is tud lenni, és ez a pihenő ruháknál sincsen másként. Ugyanis sok munkahelyen - akár heti egyszer, akár kijelölt napokon - kezd megengedetté válni a sportöltözet, amennyiben az ápolt és igényes megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ezeket a játszóruhákat emellett felvehetjük olyan szabadidős tevékenységekre is, ahol nincsen szigorúan előírt dresszkód. Nézzünk néhány tippet!

Szabadon a szabadban

Habár meglepő, sokak számára a mackónadrág inkább csak otthoni öltözet, amit a kondiba vesznek maximum még fel - pedig ezeket bátran viselhetjük kirándulások és kültéri tevékenységek során is. A női sportos pulóverek pedig hideg estéken is jó szolgálatot tesznek, amikor egy koncerten ugrálunk, vagy egy esti barátnős programon veszünk részt. Ezek ráadásul akár sportcipővel, akár kis balerina cipővel és farmernadrággal szintén stílusos megjelenést tudnak adni.

Az utcára leszaladva az edző nadrág sem ciki egyik nemnek sem - bátran vegyük fel, ha hosszú útra készülünk, vagy egy bevásárlást akarunk lebonyolítani. Egy egyszerű felsővel és egy tiszta sportcipővel nemcsak dekoratívan tudunk megjelenni, de még kényelmesebb is lehet, mint egy farmer viselése.

Komfortosan otthon

A sport ruházatokat nemcsak a mozgás során viselhetjük, de saját kuckónkban is kényelmet nyújtanak. Ha megtehetjük, mert nem kell a kamera a hívásokhoz, a home office során is vegyük fel a mackónadrágot vagy a pulcsit - vagy kombináljuk a HO lét elemeit - hiszen a házi munkavégzéshez a komfort elengedhetetlen, ráadásul a mindennapi szorongás is csökkenthető vele.

Amit sose felejtsünk el: találjuk meg az egyensúlyt az öltözékünkben, ami valóban a mi stílusunkat mutatja meg, és harmóniát kölcsönöz a megjelenésünknek. Elvégre, a divatnak elsősorban szórakoztatónak kell lennie, és nem egy stresszforrásnak - kövessük hát azokat a trendeket, amikben valóban szabadon jól érezhetjük magunkat, bármilyen helyzetben.

A fotó forrása:

kiuikson / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 11. 20:43, vasárnap | PR

NYESZ számla nyitása. Kinek éri meg?

Napjainkban szinte senki nem hagyhatja figyelmen kívül a tényt, hogy az állami nyugdíjazás kapcsán felmerülnek bizonyos kétségek.