Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2011. November 26. 14:57, szombat | Külföld
Forrás: mno.hu/MTI

Huszonöt katona meghalt, több információ kell az eset tisztázásához

Huszonöt katona meghalt, több információ kell az eset tisztázásához

Huszonötre emelkedett a NATO helikopterei ellen végrehajtott támadás pakisztáni halálos áldozatainak száma – jelentette szombaton a pakisztáni állami televízió.

A NATO Afganisztánból érkezett gépei pénteken késő este Pakisztán északnyugati részén, Momand tartományban egy katonai ellenőrzőpontot támadtak meg. A szövetség kabuli illetékesei közölték, hogy tudnak az incidensről, s azt ígérték, hogy ha több információ birtokába jutnak, bővebb tájékoztatást adnak róla.

A pakisztáni hatóságok a támadást követően leállították az Afganisztánban lévő NATO-erők Khyber-hágón keresztül zajló utánpótlását. Egy helyi kormánytisztviselő szerint mintegy negyven tartálykocsit és teherautót fordítottak vissza. Egy másik tisztviselő szerint az utánpótlást biztonsági okokból állították le.

Címkék: ISAF, nato

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 11:41, péntek | Külföld

Vaddisznó rongált meg egy krakkói szépségszalont

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média.

2022. Május 20. 09:02, péntek | Külföld

Megvitatta az ukrajnai helyzetet az orosz és az amerikai vezérkari főnök

Több kérdést, köztük az ukrajnai helyzetet is megvitatta telefonon csütörtökön Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök és Mark Milley, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke.

2022. Május 20. 06:00, péntek | Külföld

Hatra emelkedett a szlovéniai robbanásban elhunytak száma

Hatra emelkedett a dél-szlovéniai Kocevje Melamin nevű vegyi üzemében egy héttel ezelőtt történt robbanásban elhunytak száma, a ljubljanai kórházban meghalt az egyik súlyos sérültje a balesetnek

2022. Május 19. 13:06, csütörtök | Külföld

40 százalék körüli idei GDP-zuhanás lehet Ukrajnában

Londoni elemzők szerdán ismertetett új alapeseti előrejelzése szerint az idén 40 százalékot megközelítő mértékben zuhanhat az ukrán hazai össztermék (GDP), de a helyzet bizonytalansága miatt több alternatív