Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Február 11. 11:00, szombat | Bulvár
Forrás: média 1

Idén nem lesz X-Faktor az RTL-en, a The Voice váltja a tehetségkutató műsort

Idén nem lesz X-Faktor az RTL-en, a The Voice váltja a tehetségkutató műsort

Már elkezdték a toborzást.

A Media1 több megbízható iparági forrásból is úgy értesült, hogy bár tavaly ősszel már az énekesek toborozását is megkezdte az RTL az X-Faktor következő, 2023-ra beharangozott 12. évadába, az RTL Magyarország szerződést ír alá a The Voice című énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel arról, hogy idén a The Voice című formátum képernyőre kerülhessen. Úgy tudjuk, ez egyben azt is jelenti, hogy várhatóan idén nem az X-Faktor, hanem a The Voice magyar változata kerül adásba a televíziózás csúcsszezonjának számító őszi időszakban.

Az RTL-nél úgy tervezik, hogy a későbbiekben valamikor majd újra visszahozzák az X-Faktort.A kereskedelmi televíziónál úgy vélekednek, hogy egy-egy műsornak időnként pihenőre van szüksége ahhoz, hogy a nézők azután újult erővel térjenek vissza hozzá.

A Media1 megkereste az ügyben az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, és az RTL megerősítette az információ hitelességét, egyúttal elindította a toborzás megkezdését a The Voice-ba. A The Voice az ITV énekes tehetségkutató showműsora, de a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a zsűritagok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek elég lesz egy zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is jutatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat majd a párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az élő show-k követik.

Címkék: tehetségkutató

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.