Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2021. Október 11. 10:54, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Időseket kifosztó nőt kaptak el

Időseket kifosztó nőt kaptak el

A kecskeméti rendőrök másfél órán belül elfogták a kétrendbeli kifosztással gyanúsítható nőt. Az ügy vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Egy 48 éves kecskeméti nővel szemben folytattak eljárást kifosztás bűntett elkövetése miatt a megyeszékhely nyomozói. A gyanú szerint a helybéli leszólított egy idős férfit az egyik kecskeméti parkban. Először szexuális szolgáltatást kínált áldozatának, aki ezt visszautasította. Az asszony ezután felajánlotta, hogy segít vinni a szatyrát, amit az idős jóhiszeműen elfogadott. A nőnek több se kellett, fogta a zacskót és elszaladt, benne a szépkorú irataival és pénzével – közölte a rendőrség.

Két héttel később az asszony egy másik férfit kezdett követni, aki vásárlásból sétált hazafelé. A nő pénzt kért a szintén 69 éves férfitól, de nem járt sikerrel. Az asszony több utcán keresztül követte a sértettet, és végig pénzt követelve kiabált. Aztán egy óvatlan pillanatban a nő az idős mögé lépett, kivette a pénztárcát a zsebéből, és eltette az 1500 forintot, amit benne talált. Ezután szétszakított a férfi kezében lévő szatyrot, kivette belőle a kenyeret, majd elszaladt.

A kecskeméti rendőrök másfél óra múlva elfogták az asszonyt és őrizetbe vették. A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az egyenruhások a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:31, csütörtök | Belföld

Javul a házomlásban megsérült táncművész állapota

Folyamatosan javul az operettszínház táncművészének állapota azt követően, hogy súlyosan megsérült a terézvárosi házomlás során - tájékoztatta a Budapesti Operettszínház csütörtökön az MTI-t.

2022. Június 30. 17:08, csütörtök | Belföld

Indul a hazai dinnyeszezon a diszkontláncoknál

Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben - tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t.

2022. Június 30. 15:07, csütörtök | Belföld

Varga Mihály: Magyarország első helyen végzett a GlobalCapital Bond Awards díján

Magyarország első helyen végzett a GlobalCapital Bond Awards díján. Egy héten belül ez a második nemzetközi elismerés a sikeres adósságkezelésért - írta a pénzügyminiszter csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

2022. Június 30. 14:06, csütörtök | Belföld

Magát tábornoknak adta ki a szélhámos, feleségét is átverte

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki a feleségét is átverve, magát tábornoknak kiadva mintegy 150 millió forintot csalt ki több sértettől különböző előnyök ígéretével.