Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 10. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó, képek: Pinterest

Így leszel trendi menyasszony az idén

Így leszel trendi menyasszony az idén

Ismerd meg a 2017-es menyasszonyi ruha trendeket!

Az előző szezon 3D-s virágihletésű részletei tökéletesen megfértek a mély kivágású egyszerűbb fazonú ruhák, sőt a minimalista darabok mellett. Ez a 2017-es szezonra is jellemző, hiszen itt is találunk egyszerű darabokat és gazdagon díszített, hatalmas elemekkel ellátott, gyönyörű ruhakölteményeket, így biztosan mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

Nézzük, mi a trend az idei évben!

- V-kivágás: merész, bevállalós megoldások jellemzik ezt a trendet. Modern menyasszonyoknak ajánlják a tervezők, ám nagyon fontos ebben az esetben az elegancia és a megfelelő arányok alkalmazása.

- Szabad vállak: a vállakat teljes mértékben szabadon hagyó ruhák soha nem látott népszerűségnek örvendenek ebben a szezonban. Fontos szempont, hogy a ruhát több órán át kell viselnie a menyasszonynak, ezért a ruhapróba elkerülhetetlen, ha nem érzed magad komfortosan, akkor válassz másik ruhát!

- Hatalmas masnik: túlméretezett masnik, legyen az hátul, a derék vonalán, vagy egy romantikus részletként a ruha ujján, de rengeteg ékszeren, kiegészítőn is megtalálhatók a kisebb-nagyobb masnik.

- Bohókásan romantikus: romantikus fodrok, és rengeteg csipke, hippi kiegészítők... A 20-as évek bohém Gatsby-korszaka az idén is hódítani fog. A csillogásról, fényűzésről, cseresznyepiros ajkakról és csipkéről felismerhető stílus a modern menyasszony kedvenc esküvői stílusa lehet.

- Fehérnemű hangulatok: a legújabb menyasszonyi ruhák már annyira romantikusak és olyan sok szexi csipkével készülnek, hogy már-már a nászéjszakák viseletét idézik. A tervezők előszeretettel keverik a corsetteket, a csipkékkel díszített felsőrészeket és a selyemköpenyeket.

- Magasított nyakmegoldások: ékszerek helyett sokkal szebbek lehetnek a nyakra felkúszó csipkerész-letek, különleges fodrok, gallérok, melyek a régi idők világát idézik.

- Rövidebb ruhák: a hangsúly egyre inkább a lábakon és a gyönyörű cipőkön van, szinte minden szoknyahossz megtalálható a palettán a nagyon rövidtől az elöl rövid és hátul hosszú megoldásig.

- Amikor a menyasszony is nadrágot visel: bevállalós menyasszonyok maszkulin hatású, mégis nőies stílusa lehet egy se nem szoknya, se nem nadrág megoldás. Azt sugallja, hogy viselője magabiztos, egyszerre erős és törékeny, decens és romantikus. Őszi és téli esküvőkre tökéletes választás, a polgári esküvők kedvenc szettje lehet.

A Szuperinfó Esküvő2017 mellékletének hirdetői:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!