Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Április 13. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Egy fogyókúrás programot próbál reklámozni Janet Jackson, a hatás azonban kétséges, ugyanis a sztár alakja egészen furcsa.

Egy fogyókúrás program szóvivője lett a súlyingadozásairól ismert Janet Jackson, reklámfotóival és videóival azonban nem biztos, hogy bárkit is a súlycsökkentésre tud majd biztatni, alakja ugyanis egészen eltorzult. A 45 éves sztárt láthattuk már kerekdednek és karcsúnak is, arról pedig megoszlottak a vélemények, hogy mikor is néz ki igazán jól, abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy ezúttal csúnyán túllőtt a célon, ugyanis sokkal jobban festett, mielőtt beszállt a programba.

A korábbi fényképeken kifejezetten egészséges benyomást keltő énekesnő dereka az új reklámokban olyan vékony a csípőjéhez és a vállaihoz viszonyítva, hogy egyesek szerint egy űrlényre emlékeztet, és felmerült már az a pletyka is, hogy eltávolíttatta néhány bordáját. Ez azonban még nem minden, ugyanis az arca is furcsán megváltozott: amellett, hogy egészen beesett lett, szinte teljesen élettelennek is tűnik, ami szintén arra utal, hogy sebészek keze van a dologban.

Hogy pontosan mi is történt, azt persze csak találgatni lehet, Janet Jackson azonban nagyon elégedett a végeredménnyel. "Most jól érzem magam. Így akartam kinézni - mondta el a sztár. - Még akarok fogyni, de már nem sokat. Tudom, hol kell majd megállnom." A kérdés csak az, hogy ezt vajon a célközönség lelkesítőnek tartja-e, vagy inkább fenyegetésnek veszi.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.