Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 08. 14:36, péntek | Helyi
Forrás: HétFő KC

Ikervár Kupa - utánpótlás kézilabda

Ikervár Kupa - utánpótlás kézilabda

Az idény zárásaként a HétFő KC U11-es csapata egy rangos meghívást kapott.

Az Ikervár Kupa keretein belül mérhette fel a csapat, hogy hol is tart a nagy ellenfelekhez képest. A Veszprém, Körmend, valamint Ikervár csapata az ETO bajnokságban, az Erima bajnokságban és több nagy kupában is méltó ellenfélnek bizonyultak az elmúlt szezonban, hiszen mind a legjobbak közé tartoznak. A HétFő KC csapata elfogadva a 2x20 perces játékidőt, megkezdhették első mérkőzésüket.

Veszprém ellen magabiztos 8 gólos győzelmet arattak a rábaközi lányok. A második félidő eleji holtponton átlendültek, végig vezettek, játékuk nem volt túl jó, de így is érvényesült a papírforma.

A második mérkőzésen ennél sokkal többet kellett nyújtaniuk ahhoz, hogy az is győzelemmel végződjön, hiszen azt a meccset a hazai Ikervár ellen vívták. Szerencsére a lányok felszabadultan és vidáman játszottak, kitűnően védekeztek. A mérkőzést 3 góllal nyerték meg.

Az utolsó találkozó, ahogy azt már megszokhatták a lányok, egyben a döntőnek is ígérkezett. A kezdés nem volt könnyű. Kissé álmosan indult a mérkőzés, de a folyamatosan javuló védekezésnek köszönhetően a nap záró mérkőzése is magabiztos győzelemmel ért véget Körmend csapata ellen.

Jobban nem is zárhatták volna a HétFő KC lányai a szezont. Bár a gyerekek csak a tudásuk egy részét használták, így is 3 meccsen 3 győzelmet arattak.

Keményen dolgoztak, rájuk fér a megérdemelt pihenés. Köszönjük lányok az egész éves becsületes munkátokat! Kellemes nyaralást mindenkinek!

Gyűrű Vivien


Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból