Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. November 17. 07:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: véget kell vetni a félrebeszélésnek

Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: véget kell vetni a félrebeszélésnek

Az illegális bevándorlással kapcsolatban \"véget kell vetni a félrebeszélésnek\" - mondta az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A görög hatóságok évek óta jelzik, hogy az érkezők között olyanok is vannak, akik "kitűnően kapcsolódnak, képesek kapcsolódni az egyébként Európában létező terrorfenyegetéshez", biztonságpolitikai szakértők és rendvédelmi vezetők pedig szintén hosszabb ideje beszélnek arról, hogy soha nem volt ilyen magas a kontinens terrorfenyegetettsége - közölte.

Neki kell állni feltárni azokat az elemeket, amelyek egyértelműen összekapcsolják az illegális bevándorlást és a terrorizmust - mondta Kovács Zoltán. Hozzátette, hogy az uniós döntésképtelenség miatt "teljesen új európai politikára van szükség".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata