Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2020. November 07. 10:56, szombat | PR
Forrás: 24/7

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Milyen az ideális lakásbiztosítás?

Az otthon életünk azon színtere, ahol megélhetjük a szeretteinkkel töltött időt. Nem csak érzelmi kapocs fűz ahhoz, hanem anyagi értékeinket is itt halmozzuk fel, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire tudjuk azokat biztonságban. A szakemberek mindenképpen javasolják a lakásbiztosítás megkötését. A korábbi, talán már elavult konstrukciók helyett is érdemes az újszerű csomagok és lehetőségek között nézelődni.

De vajon milyen az ideális lakásbiztosítás? Melyek azok a területek, melyekre mindenképpen ki kell terjednie a biztosítási védelemnek? A Biztoshely szerint többféle balesettípust is le kell fednie egy lakásbiztosításnak. A robbanás, a villámcsapás, az árvíz, a felhőszakadás vagy a viharkár mind olyan tényezők, melyek ellen nem árt, ha be vagyunk biztosítva. Ezeket rendszerint minden biztosítási típus tartalmazza. Hasonló a helyzet a földrengéssel, földomlással kapcsolatban is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban egyre inkább számítani kell az olyan problémákra, mint az idegen jármű ütközése, vagy a jégverés, a nagy hótömeg nyomása. Az ingatlanok óhatatlanul kitettek az időjárás viszontagságainak, ezért nagyon fontos, hogy előzetes biztosításkötéssel felkészüljünk a váratlan helyzetekre. Ha ennél nagyobb biztonságban szeretnénk tudni magunkat, akkor hasznos lehet egyéb, kiegészítő jellegű biztosítási termékeket is fókuszba helyezni.

A családi baleset biztosítás és az életbiztosítás kiemelt szerepet töltenek be az anyagi biztonságérzet megteremtésében. Bármelyik ingatlanban előfordulhat csőtörés, üvegtörés vagy vezetékes vízkár. Ha nem szeretnénk, hogy komoly százezrekbe kerüljön egy komolyabb probléma, akkor a lakásbiztosítás lehet az ideális megoldás. Hasonló a helyzet a rablással, betöréses lopással, vandalizmussal összefüggésben is. Sajnos e területek mindenképpen figyelmet érdemelnek napjainkban, s nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Lakásbiztosítás online kalkulátor segítségével előzetesen tájékozódhatunk arról, milyen biztosítási lehetőségeink vannak, és mekkora havi kiadással járnak azok a családi kassza számára. A biztosítók egyre több érdeklődőre tartanak számot, hiszen az anyagi biztonság megteremtése, valamint annak bebiztosítása minden korábbinál fontosabb a mai kor embere számára. Ismerje meg a lakásbiztosítási ajánlatokat, és válasszon azok közül egyedi preferenciái és anyagi háttere alapján!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 11. 20:43, vasárnap | PR

NYESZ számla nyitása. Kinek éri meg?

Napjainkban szinte senki nem hagyhatja figyelmen kívül a tényt, hogy az állami nyugdíjazás kapcsán felmerülnek bizonyos kétségek.