Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2023. Január 25. 09:26, szerda | PR
Forrás: (x)

Imádnivaló gyerekszoba: ötletek, amikkel feldobhatod a kis lurkód kuckóját

Imádnivaló gyerekszoba: ötletek, amikkel feldobhatod a kis lurkód kuckóját

Habár egy párhónapos gyermek még nem igazán tudja értékelni a szép babaszobát, egy 1-2 éves már nagyon is igényli, hogy kis kuckója olyan legyen, amiben jól érzi magát.

Legyen szó a kedvenc színéről vagy mesehőséről, egy idő után felmerül benne az igény, hogy viszontlássa azokat saját kisszobájában. De nem csak kedvenc figuráival teheted mesésebbé a szobáját. Máris mutatunk néhány tippet, amivel feldobhatod.

A legfőbb bútordarab, az ágyikó

Sok csemete nem szeretek éjszaka egyedül aludni, de legalább is kislámpát kapcsolnunk kell nekik, és ez teljesen rendben van pici korban. Nagy szerepet játszhat ebben a kiságya is. Ráér hagyományos kinézetű ágyban aludni felnőtt korában, addig pedig megérdemel egy aranyos kialakítású gyerekágyat. Az AMI bútorok webshopon például házikó alakú gyerekágyak érhetők el, amik máris kuckósabbá teszik az egész szobát. A gyerkőc pedig biztosan sokkal szívesebben alszik egy ilyenben, mint egy sima, uncsi kinézetű ágyban.

Falmatrica? Naná!

Néhány évente ígyis-úgyis kötelező egy tisztasági festés, addig is miért ne lehetnének csodás minták és figurák a falon? Ha már elég nagy a gyerkőc, hogy meg tudja mondani, melyik mesehőseit látná szívesen a falon, kérdezük meg bátran, hiszen neki kell, hogy tetsszen. Ha viszont nem szeretnénk konkrét mesefigurát, helyette választhatunk dekoratív, mesés mintákat. Szerezzünk ötleteket a netről és varázsoljunk igazi kis varázsbirodalmat gyerkőcünk számára.

Extra tipp: Ha szeretnénk minél későbbre kihúzni az átfestést, válasszunk nemsemleges színeket, így később, amikor már nagyobb lesz, nem érzi majd túl babásnak a szobáját.

Tárolók, tárolók és tárolók

Ami elengedhetetlen minden gyerek szobájában azok a tárolók. Dobozok, fiókok, polcok stb. Egy gyerek imád szétpakolni, össze már kevésbé, de ezzel nincs is semmi gond…amíg megfelelő tárolók vannak a szobájában. Vegyük például a kisfiúk kisautóit. Remekül tárolhatók ömlesztve egy fiókban, de akár sorba rendezve egy polcon is. Lényeg, hogy legyen meg a helyük, ahova rendrakásnál kerülnek. Ugyanígy a kislányok babáinak is tervezzük meg a helyet. Befekszenek egy nagyobb dobozba, vagy felsorakoznak egy polcon ülve?

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.