Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. December 14. 07:00, csütörtök | PR
Forrás: Infogyőr

Implantátum kezelések profiktól

Implantátum kezelések profiktól

A magyar fogászat nemzetközi színvonalú.

A fogászati implantátum lehet a legcélszerűbb megoldás, ha fogpótláson gondolkozunk. A kezelések széleskörűek, így a felmerülő költségeket előre nem lehet pontosan meghatározni, érdemes így a kezelés során több lehetséges tényezőt is figyelemmel kísérni. Az implantátum korona a fog látható részein helyezkedik el, a foggyökeret helyettesíti, az ütköző az, amely a fogak összetartásáért felelős. Az implantátum korona lehet esztétikai, vagy akár hagyományos fajtájú, ennek alapján értelemszerűen eltérő költségekkel jár egy-egy kezelés.

Külsőre nagyon hasonlóak, a porcelánlemez rejti el a belső szerkezetet. Az eltérés a belső szerkezetben van, a cirkónium, hagyományos fém, ritka ásvány úgy néz ki, mint az eredeti fog. Az olcsóbb árkategóriát erősíti a hagyományos implantációs korona, de előfordulhat, hogy rajta sötét vonalak jelennek meg. A cirkónium esetében félig áttetsző, sokkal inkább valósághűbb eredményt kapunk. Cirkónium abutmenteket tartalmaz a cirkónium korona, amely szintén drágább árkategóriába tartozik. Esetenként előfordulhat, hogy a csont nem elég sűrű a fogászati implantátum befogadására, így további csontszövettel kell azt kipótolni.

Kiderülhet a kezelés folyamán, hogy a fogak nem elég tiszták, ilyenkor további higiénés kezelést ajánlott igénybe venni, amely előzetes kezelésekre is igényt tart majd, legyen szó tömésről, gyökércsatornáról, egyéb fogászati kezelésről, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fogászati implantátum sikerességéről. Lehetőségünk van több fogászati implantátum közül választani, a gyártó által meghatározott és elkészített méretek és garanciák szerint, amelyek kiszámlázásra kerülnek. Függhet a fogászati implantátum költsége attól is, hogy milyen előzetes kezelésekre van szükség. A fogászati implantátumoknak általában előre meghatározott áruk van, számos tényező egészítheti ki a végösszeget. Ugyancsak meghatározó tényező, amely a költségeket befolyásolja, hogy a páciens mely városban kívánja elvégeztetni a beavatkozást. Elmondható, hogy a magyar fogorvosok rendkívül képzettek, ugyanakkor nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett a nemzetközi orvosokkal szemben elvárt színvonalat is biztosítják.

Címkék: fogászat, implantátum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák