Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Január 22. 16:44, szombat | Helyi
Forrás: saját forrás

Indul az InfoRábaköz portál

Indul az InfoRábaköz portál

Az eddigi tesztüzem után 2011 február elsejétől új média szolgálja a Rábaközben élőket. Az InfoRábaköz (www.inforabakoz.hu) internetes portál közvetlen környezetünk híreiről, eseményeiről tudósít gyorsan, pontosan és elfogulatlanu

Az eddigi tesztüzem után 2011 február elsejétől új média szolgálja a Rábaközben élőket. Az InfoRábaköz (www.inforabakoz.hu) internetes portál közvetlen környezetünk híreiről, eseményeiről tudósít gyorsan, pontosan és elfogulatlanul.
Kellenek még nekünk hírek?- gondolhatják néhányan, hiszen az internet, az újságok, tv-k és rádiók átláthatatlan mennyiségben zúdítják ránk az információk áradatát.
Mi viszont azt kérdezzük: Érdekli a világ hírügynökségeit, vagy az országos médiákat, hogy mi történik velünk, rábaköziekkel nap mint nap? Újságok, tv-k rádiók terjedelmi korlátai megengedik-e, hogy folyamatosan tudósítsanak mindennapjainkról?
Nekünk két válaszunk is van ezekre a kérdésekre:
A Rábaköz a rábaközieknek a legfontosabb! A rábaközieknek a Rábaköz a legfontosabb!
Ez az a média, ahol minden nap, akár óráról órára új híreket, információkat talál közvetlen környezetünkről. Ezekben a hírekben barátai, családtagjai, személyes ismerősei szerepelnek. Nálunk a hír nem csak a politika, hanem a civil szervezetek, intézmények, sport, kultúra, az iskolák, de akár baráti társaságok, családok eseményei is. Fotógalériánkban többek közt bulifotókat, babafotókat is nézegethet, sőt Ön is küldhet be ilyeneket.
Velünk nem csak tájékozódni, tájékoztatni is tud. Ön is lehet tudósító! Csak egy e-mail-t küld az info@inforabakoz.hu címre, melyben leírja mi történt Önnel vagy az Ön környezetében - ehhez akár Ön által készített fotót is mellékelhet - és ez megjelenhet a „Helyi hírek” rovatban.
A Szuperinfó csapata 20 éves médiatapasztalatával bizalmat és elismerést vívott ki a Rábaközben, amit több felmérés is bizonyított. Az utóbbi időben az újságban a hirdetések mellett tematikus mellékleteket (Otthon-Építés-Design, Auto-Motor) és a Hétvége Magazinban érdekes, aktuális olvasnivalókat is találhatnak. Ezt az irányt bővíti ki gyakorlatilag határok nélkül az InfoRábaköz portál.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.