Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 02. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Fertőszentmiklós Ifjúsági és Szabadidő Központ

Ingyenes képzések kisvállalkozásoknak

Ingyenes képzések kisvállalkozásoknak

100 %-ban támogatott 72 órás Gazdasági és vállalkozói ismeretek és 66 órás Cégvezetés, projektmenedzsment témájú képzések

Fertőszentmiklós Város Önkormányzatánakközreműködésével az Ifjúsági és Szabadidő Központban (Fertőszentmiklós Szent István u. 20-21.)2012. november 24-i kezdéssel indulnak az alábbi ingyenes tanfolyamok vállalkozóknak és munkavállalóknak.

Gazdasági és vállalkozási ismeretek 72 óra

Cégvezetés, projekmenedzsment 66 óra

Bővebb felvilágosítást az érdeklődők a 30/593-3026 telefonszámon kapnak.A csoportlétszám korlátozott, a regisztráció jelentkezési sorrendben történik.

Jelentkezni 2012. november 15-ig leheta következő adatok megadásával:
név, telefonszám, e-mail cím, munkáltató cégneve, székhelye/telephelye.

A képzéshez olyan egyéb díjmentes juttatások kapcsolódnak, minttankönyvcsomag, ásványvíz és péksütemény, utazási költségtérítés.

A képzésre szombatonként 9.00-13.30 között kerül sor,vagy ha a résztvevők egyöntetűen másik napot szeretnének, abban meg kell állapodniuk.

A képzés időtartama körülbelül 3 hónap, a tervezett csoportlétszám minimum 18, maximum 25 fő úgy, hogy1 fő csak egy képzésen vehet részt.

Kinek ajánlják?
A képzéseken Fertőszentmiklós és régiója területén székhellyel és/vagy telephellyel rendelkező, mikro- (0-9 főt foglalkoztatók) és kisvállalkozások (10-49 főt foglalkoztatók) munkavállalói, valamint a vállalkozások vezető tisztségviselői, a vállalkozás működtetésében személyesen közreműködő tulajdonosai és az egyéni vállalkozók vehetnek részt.

Miért ajánlják?
Felmérések szerint a kisebb vállalkozások nehezen tudják a szükséges képzéseket finanszírozni, nehézségekbe ütközik a képzések megszervezése, amelyek sokszor nagyfokú adminisztrációs terheket rónak a vállalatra, és a képzés miatt a munkából kieső munkavállaló helyettesítését is nehéz megoldani.
A szervezők a projekttel ezt a szakadékot kívánják áthidalni: a képzésekre keveset áldozó mikro- és kisvállalkozások számára egy olyan képzési kínálatot állítottak össze, amely igényeiknek a legnagyobb mértékben megfelel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás