Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2012. Április 03. 07:17, kedd | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Irány Spanyolország a további fejlődésért!

Irány Spanyolország a további fejlődésért!

Hétfőtől két hétig a spanyolországi Málagában edzőtáborozik a magyar atléták egy népesebb csoportja. Nguyen Anasztázia, a Felix Promotionnel együttműködő sprinter ott szeretné tovább alakítani egyébként is jó formáját.

Hétfőtől két hétig Málaga lesz az otthona Nguyen Anasztáziának, a Felix Promotionnel együttműködő magyar sprinterreménységnek. Egy nagyobb magyar atlétikai csapat ugyanis ott folytatja a felkészülést a szabadtéri szezonra.


„Már javában alapozunk, néhány új kínzóeszköz bevetésével. Néha plusz súlyokkal dolgozunk, és amikor azok lekerülnek rólunk, elhiszem, hogy igaza van az edzőmnek, Szabó Dezsőnek, mert azok nélkül tényleg könnyebb futni… – tréfálkozott Nguyen Anasztázia. – Málagán már a hangoláson lesz a hangsúly, naponta egyet vagy kettőt edzünk, és igyekszünk kihasználni a meleg égöv adta összes előnyt. És ha minden igaz, május elején már jönnek az első versenyek is.”

Anasztázia formájával semmi gond sincs, a mérések szerint a tavalyi év hasonló szakaszához képest most jobb időket ér el a tréningeken. „Feldobott a fedett pályás szezon, annak is örültem, hogy eljuthattam életem első világversenyére, a fedett pályás világbajnokságra. Igyekszem, hogy hamarosan szabadtéren is meglehessen az első nagy viadalom” – jelentette ki a sportolónő.

Nguyen Anasztázia felkészülését az Oriental Spa támogatja.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 07:55, szerda | Sport

Eb-selejtezők - A Nemzetek Ligája alapján kialakultak a kalapok

Kialakultak a kalapok a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének jövő vasárnapi sorsolására. Az már múlt pénteken a németek legyőzésével eldőlt, hogy Magyarország a legerősebb kalapban szerepel.

2022. Szeptember 27. 08:11, kedd | Sport

Vereséget szenvedett a válogatott, de óriási tapsot kapott a hazai közönségtől

A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája hatodik, zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.

2022. Szeptember 26. 06:00, hétfő | Sport

Magyar-olasz - Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában.

2022. Szeptember 24. 09:01, szombat | Sport

Rossi: azt éreztem, túl korai a gól

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.