Városlista
2021. május 17, hétfő - Paszkál

Hírek

2021. Március 19. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen károkozókat és egy baleset szemtanúit keresik a rendőrök

Ismeretlen károkozókat és egy baleset szemtanúit keresik a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. január 28-át megelőző időben, Győrben a Bartók Béla úton. Haladása során - tisztázatlan okból - nekiütközött a Bartók Béla út 29 számú ingatlan falának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. március 6-án 6 óra és 14 óra között, Győrben, a Corvin utcában, az Álmos utca felől, az Attila utca felé. Haladása során - tisztázatlan okból - nekiütközött a Corvin utca 42. számú ház előtt parkoló Volkswagen személygépkocsi visszapillantó tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. március 11-én 11 óra és 12 óra között, Győrben, a Dózsa György rakparton, a Rónai Jácint utca felé. Haladása során - tisztázatlan okból - nekiütközött a az ott szabályosan parkoló Mercedes személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. március 12-én 13 óra és 14 óra 30 perc között, Győrben, a Királyszék úton a bevásárlóközpont parkolójában. Haladása során - tisztázatlan okból - nekiütközött az ott szabályosan parkoló Volkswagen Passat személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2021. március 6-án 16 órakor, Győrben, a Vagongyár utcában, ahol egy kanyarodó és egy egyenesen haladó személygépkocsi ütközött össze. Az eljárás során mindkét járművezető úgy nyilatkozott, hogy részére szabad jelzést mutatott a közlekedési lámpa.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 16. 10:00, vasárnap | Helyi

Szupercella robogott át szombaton Kapuváron

Felhőszakadással, jégesővel érkezett a vihar.

2021. Május 15. 10:00, szombat | Helyi

Legkésőbb csütörtök éjfélig lehet módosítani és beadni az szja bevallás tervezeteket

Néhány segítség a bevallás tervezet ellenőrzéséhez, módosításához.

2021. Május 14. 16:00, péntek | Helyi

Hat rábaközi önkéntes mentőszervezet nyert központi pályázati támogatást

Védőruházatra, tűzoltó járművek üzemeltetésére nyertek támogatást.

2021. Május 14. 13:00, péntek | Helyi

Szerszámgépeket lopott egy öntésmajori házból

A kapuvári járőrök három óra alatt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.