Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2020. November 22. 15:56, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

A lakosság segítségét kérik.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, akik az alábbi baleseteket látták, vagy arról információval rendelkeznek.

2020. november 12-én 07 óra 30 perc és 15 óra 00 perc között Győrött, a Felüljáró út 41. számnál közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen színű gépjárművel vagy gépi meghajtású munkagéppel közlekedett a fenti úton, amelynek során vélhetően figyelmetlensége miatt az ingatlan betonkerítésének ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

2020. november 5-én 16 óra 49 perc körüli időben egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően bordó színű Suzuki típusú gépjárművel közlekedett Öttevény, Akác utcán, a Hársfa utca felől Miklósi út irányába. Közlekedése során az Akác utca 20. számnál az ott lévő ingatlan gépkocsibejárójára megfordulás céljából lehaladt, majd figyelmetlensége miatt a
kapunak nekiütközött. A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás és az adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

2020. október 28-án 10 óra 05 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett az M1-es autópálya jobb pályatestjén, a 119-es kilométerszelvényben lévő Arrabona pihenőhelyről kivezető szervízúton, a MOL töltőállomás felől a pálya irányába. Közlekedése során a szervízút és a pálya gyorsítósávjának kereszteződésében relatív gyorshajtás következtében a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestről lehaladt, s az út mellett kiépített szalagkorlátnak nekiütközött.
A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás és az adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 13:00, vasárnap | Helyi

Kerekítő mondókázó foglalkozás babáknak Bágyogszováton

Belépődíj nincs

2024. Május 12. 09:00, vasárnap | Helyi

45 éves a pedagógia szakképzés a Hunyadiban

Jubileumi ünnepség

2024. Május 11. 19:00, szombat | Helyi

Súlyos halláskárosult lehet pár év múlva a fél ország

Interjú Hacki Tamással.

2024. Május 11. 16:00, szombat | Helyi

MDS nyári tánctábor

Minden tánciskolást és külsős érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!