Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Október 17. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett 2023. október 10-én 8 óra körüli időben az M1-es autópályán, Ikrény térségében, Budapest felől Hegyeshalom irányába. Közlekedése során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból megálló Skoda típusú személygépkocsi mögött és nekiütközött Az ismeretlen okozó a jobb oldali lezárt területre hajtott, majd onnan megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

2023. október 14-én 16 óra és október 15-én 12 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Körkemence utcában a garázssoron. Feltehetően hátramenete során nekiütközött a mellette korábban leparkolt szürke színű BMW típusú személygépkocsi bal elejének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú segédmotorkerékpárral közlekedett 2023. október 13-án 10 óra 20 perc körüli időben Győrben, a Fehérvári úton, a Szauter Ferenc út felől az Ipar utca felé. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte szabályosan közlekedő tehergépkocsi mögött és nekiütközött. Az ismeretlen személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.