Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Január 16. 13:34, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion

Új módszerek Szabó Krisznek

Új módszerek Szabó Krisznek

A Fit4Race segítségével Szabó Krisztián technikai edzésen vett részt, amelyen ügyességi és reflexgyakorlatok alapján próbálják kideríteni, miként lehet még sikeresebb az autókrosszban.

A teljesítmény-diagnosztikai vizsgálat után a technikai sportokban érintett embereket segítő Fit4Race folytatta a Szabó Krisztiánnal kapcsolatos tevékenységét, és ezúttal egy 90 perces edzésre invitálta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő autókrosszost. A másfél órás tréning során különböző, a Fit4Race által kitalált eszközökkel „kínozták” Krisztiánt, hogy felmérjék, miben és hol kell változtatni a még nagyobb sikerek érdekében.

„Nagyon jól éreztem magam, azt gondolom, szükség volt erre a további előrelépéshez – mondta az edzés után a junior Európa-bajnok. – Ezek a koordinációs és reflexgyakorlatok vetekedtek egy erőnléti edzés keménységével, úgyhogy most minden porcikámat érzem. Ettől függetlenül már nagyon várom a következő találkozót!”

Az eredmények biztatóak, legalábbis a Fit4Race kitalálója, Matics Zsolt szerint. „Krisznek nagyon jók a reflexei, ahhoz képest, hogy ez volt az első edzésünk, nagyon jól teljesített. Nem hiszem, hogy gondjai lennének a jövőben, és hiszem, hogy együtt még nagyobb sikerekre leszünk képesek” – mondta mosolyogva a szakember.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.

2024. Április 20. 09:45, szombat | Sport

A Veszprém kilenc góllal nyerte meg a Szeged elleni rangadót

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 36-27-re legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I péntek esti rangadóján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet