Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. Május 16. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Claudio és VV Gergő után újra szerelemre lelt VV Seherezádé. A VV-s máris új otthonba költözött. Csak nem kedvese miatt?

Örömmel újságolta el a nagyérdeműnek VV Seherezádé, hogy közel másfél hónapja újra foglalt a szíve. A lány bár komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a ValóVilág ideje alatt, úgy néz ki lassan révbe ér. Háta mögött hagyva Claudiot és VV Gergőt, most valódi szerelemre talált.

"Nagyon kedves, rendes pasi. Még kezdeti fázisban van a kapcsolatunk, ezért nem szerettem volna világgá kürtölni az egészet. Sőt, még időm se volt arra, hogy elgondolkodjak, mit érzek pontosan. Randizgatunk, jól elvagyunk együtt" - árulta el VV Seherezádé, aki a napokban költözött új otthonába. Bár a fiatal lány remekül kijön édesanyjával és kisöccsével, saját életre vágyott. Ezért úgy döntött, hogy külön lakásba költözik, hogy teljesen a maga útját járhassa. Döntésében nagy valószínűséggel új párja is közrejátszhatott, akivel szőkeség így, egyedül élve, sokkal meghittebb viszonyt alakíthat ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.