Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 16. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: Csornai Nőegylet

Újabb egészségnap Csornán, ezúttal férfiaknak

Újabb egészségnap Csornán, ezúttal férfiaknak

17. Egészségnap Csornán. Nők a férfiakért!

A Csornai Nőegylet újabb Egészségnapot szervez, immár a tizenhetediket holnap, azaz szombaton délelőtt a Hunyadi János Gimnáziumban. Korábban évente tartották ezt a rendezvényt, de most a szeptemberi után máris itt a következő. Nem csak amiatt rendhagyó az esemény, hogy a korábbiakhoz képest nagyon gyorsan követi az előzőt, hanem amiatt is, hogy ezúttal a nők olyan programot szerveztek, amely kifejezetten a férfiaknak, a férfiakról és a férfiakért van.

Szeptembereben a nők egészségmegőrzésével, a női egészség problémáival foglalkoztak, most a férfiak egészsége van soron. Talán nem véletlen, hogy ezt is a nők szervezik, és abban reménykednek a szervezők, hogy sok feleség küldi el a férjét a rendezvényre.

A mai magyar egészségügy katasztrofális helyzetében még inkább felértékelődik a betegségek megelőzése, a korai felismerés. Így olyan súlyos betegségek kialakulása akadályozható meg, vagy időben közbelépve még egyszerűbben gyógyítható, ami késői felismerés esetén kritikus helyzetet eredményezhet.

A rendezvény kiemelt témája a prosztata megbetegedései, melynek előadója Dr Korányi László urológus főorvos. A fő téma mellett természetesen egyéb konzultzációkra, szűrésekre, elsősegély tanulásra és egészséges termékek vásárlására is lehetőségük lesz az érdeklődőknek.

A részletes program itt olvasható!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.